Η καρδιά της ορεινής Κορινθίας χτυπά στα Τρίκαλα. Ένα χωριό του Νομού Κορινθίας, συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο της Νότιας Ελλάδας με ομορφιά που όμοια της δεν υπάρχει και καθηλώνει όλες τις εποχές του χρόνου τους επισκέπτες. Αποτελείται από 3 υποπεριοχές, τα Άνω, τα Μεσαία και τα Κάτω Τρίκαλα, στην πλαγιά του βουνού Κυλλήνη….

Αυτές τις μέρες έχει ντυθεί στα λευκά και περιμένει τον θαυμασμό όλων εσάς που αγαπάτε την εξερεύνηση και θέλετε να χαθείτε μέσα στα δάση… και στους μύθους του!

Φέτος φιλοξενεί τις σκέψεις και τους φόβους όλων μας… που εξαιτίας τους δεν μπορούμε να τα πλησιάσουμε και να χαθούμε μέσα στην ηρεμία αυτού του μαγευτικού… παραμυθένιου τόπου!

Αυτές οι σκέψεις όμως φτάνουν στα απόκοσμα πλάσματα που κατοικούν εκεί και που καλέσανε τον ”Λέανδρο” να πάει και να φέρει την ελπίδα ζωγραφίζοντας  εικόνες που φωνάζουν να μην χάσουμε την δύναμή μας, το κουράγιο και την πίστη μας… οι άσπρες μέρες ήρθαν!

Η φύση δεν μας αφήνει να χάσουμε τον δρόμο για άλλη μία φορά… όχι μόνο της ζωής αλλά και αυτού του εξωπραγματικού τόπου! Μας δείχνει μία διαδρομή ονειρεμένη και ασφαλής… ακόμα και με αρκετούς πόντους χιόνι και μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε και να γνωρίσουμε την άγρια ομορφιά… την φύση μας!

Ο τόπος αυτός καλομαθαίνει… το σώμα, τον νου και το πνεύμα του επισκέπτη… όπως λένε οι ντόπιοι.

Αν καλομάθεις εδώ, δεν αλλάζεις!

Το DMnews, σας καλομαθαίνει… μέσα από εικόνες αυτού του φιλόξενου τόπου… γιατί κανένα lockdown δεν μπορεί να ”κλειδώσει” αυτή την ομορφιά!

 

Photo by… Evi Metheniti