Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης του Βασίλη Νανόπουλου, ”Συμμαχία Πολιτών” ήταν μόνο η αφορμή για να αποκαλυφθεί το κύμα της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Δημάρχου Κορινθίων και της αναγνώρισης στο έργο της δημοτικής αρχής.

Εκατοντάδες πολίτες συμμετείχαν σε μία βραδιά με απολογισμό, προγραμματισμό αλλά και κόκκινες γραμμές…

Ο Δήμαρχος στον λόγο του, ήταν ξεκάθαρος και αποκαλυπτικός… Όπως είπε, Θα συνεργαστεί ως νέα δημοτική αρχή με την αντιπολίτευση αλλά δεν θα συνεργαστεί ποτέ με εκείνους που αποστάτησαν και πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του… με εκείνους που δεν σεβάστηκαν τους πολίτες… Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, δεν δέχεται χορηγούς στον προεκλογικό του αγώνα που θα διεκδικούσαν ανταλλάγματα και πληρώνει από την τσέπη του, τα έξοδα! Ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει σε κάποιους που τον χαρακτηρίζουν απρόσιτο λέγοντας ότι επέλεξε να είναι στο γραφείο του και στα υπουργεία από τα καφενεία γιατί ήταν αναγκαίο να δουλέψει ώστε, οι πολίτες να έχουν ένα καλύτερο αύριο!

Το χειροκρότημα ήταν παρατεταμένο και συνεχές… ήταν η δικαίωση της προσπάθειας μιας θητείας με απλή αναλογική, με διετή πανδημία, με στελέχη που εκμεταλλεύτηκαν τις θέσεις και την εμπιστοσύνη του δημάρχου αλλά και μια θητεία με έργα.

Τέλος έστειλε το μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή και ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών… δηλώνοντας ξεκάθαρα, πως είναι Δήμαρχος των πολιτών και όχι των συμφερόντων.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε τους 300 υποψηφίους, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό και όλοι μαζί βλέπουν μπροστά και δεν γυρνάνε πίσω σε επίπεδο πρακτικών και επίπεδο προσώπων.

Δείτε βίντεο από τα εγκαίνια και την παρουσίαση των υποψηφίων:

Δείτε φωτογραφίες:

 

Tags :