Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας έμπορος ναρκωτικών που κατάλαβε ότι ένας πελάτης, του έκλεψε ηρωίνη… άρχισε να τον καταδιώκει και στη συνέχεια του απήγαγε την γυναίκα και τα παιδιά του!

Αναλυτικότερα ο 32χρονος πήγε με την 40χρονη γυναίκα του και τα ανήλικα παιδιά τους, στο σπίτι ενός 52χρονου Ρομά, στον Δενδροπόταμο με σκοπό να αγοράσει ναρκωτικά. Ο 32χρονος κατά την διάρκεια της αγοραπωλησίας έκλεψε δύο επιπλέον συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους (160) γραμμαρίων και προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του.

Ο 52χρονος έμπορας και οι τρεις γιοι του, οι οποίοι τον αντιλήφθηκαν άρχισαν να τον καταδιώκουν και κατάφεραν να τον εντοπίσουν κοντά στον κόμβο των ΚΤΕΛ. Αφού τον χτύπησαν, άρπαξαν την γυναίκα και τα παιδιά του και τους πήγαν στο σπίτι τους, όπου τους κράτησαν ως ομήρους για μία ώρα και στη συνεχεία τους άφησαν ελεύθερους.

Το πρωί της επόμενης ημέρας, Αστυνομικοί στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης συνέλαβαν στα σπίτια τους, τον 52χρονο και τους γιούς του. Επίσης, συνελήφθη και το ζευγάρι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ τα ανήλικα τέκνα τους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Με πληροφορίες από protothema.gr

Tags :