Κατάστημα οπτικών έβαλαν στόχο, ένας 18χρονος και μία 14χρονη Ρομά στην Κόρινθο… αλλά ”ο θεός αγαπά τον κλέφτη, αγαπά και τον νοικοκύρη”!
Οι δράστες χτύπησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, λίγο πριν κλείσουν τα καταστήματα. Μπήκαν σε κεντρικό κατάστημα οπτικών και παριστάνοντας τους πελάτες, η ανήλικη ”βούτηξε” ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, αξίας 380,00 ευρώ και στη συνέχεια το έβαλαν στα πόδια… χωρίς να γνωρίζουν ότι είχαν γίνει αντιληπτοί.
Ο ιδιοκτήτης βγήκε έξω από το κατάστημα για να τους προλάβει και όπως φάνηκε είχε την τύχη με το μέρος του αφού εκείνη την ώρα, περνούσε από το σημείο περιπολικό και χωρίς να χάσει χρόνο το σταμάτησε. Οι Αστυνομικοί έδρασαν άμεσα και εντόπισαν τους ”αετονύχηδες”, οι οποίοι επέστρεψαν τα γυαλιά και στη συνέχεια οδηγήθηκαν αρμοδίως.




