Ο παρουσιαστής της εκπομπής << Οδηγός καλής ζωής >>, Μιχάλης Κεφαλογιάννης που μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την συχνότητα του ALPHA, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα γράφει στην ανάρτησή του:

«Κάθε μέρα τους τελευταίους 8 μήνες συνηθίζω ως ιατρικός συντάκτης, να γράφω για τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα. Θα εξακολουθήσω να το κάνω, με την διαφορά ότι στον αριθμό που έγραψα απόψε, γνωρίζω ότι ένα από αυτά τα κρούσματα, αφορούσε εμένα. Θετικός κι εγώ στον κορονοϊό, όπως διαπίστωσα μετά από μοριακό έλεγχο, στον οποίο υποβλήθηκα σήμερα. Χωρίς συμπτώματα προς το παρόν και θετική σκέψη. Βέβαια η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια αγωνία για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση τις προσεχείς ημέρες. Πρωταρχικό μου μέλημα ήταν να ενημερώσω όσους συνάντησα -έστω και για λίγο, έστω και και με μάσκα -τις τελευταίες ημέρες και βέβαια να απομονωθώ. Η μάχη με τον κορονοϊό δεν είναι κατοστάρι αλλά μαραθώνιος. Χρειάζεται όλοι να κρατήσουμε δυνάμεις ως τον τερματισμό. Χαμόγελο και αισιοδοξία γιατί …κι αυτό θα περάσει».

Δεκάδες επώνυμοι και μη φίλοι, δεν άργησαν να του ευχηθούν περαστικά και να του δώσουν δύναμη με μηνύματα αγάπης… κάτω από την ανάρτησή του.

Ο παρουσιαστής κατά την διάρκεια της ημέρας ενημέρωσε τους followers του, μέσα από stories πως φροντίζει τον εαυτό του και πως περνά την καραντίνα!