Ρεπορτάζ: Δώρα Μεθενίτη

Πανικός επικράτησε στο προάυλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου σήμερα το απόγευμα, όταν πλήρωμα του ΕΚΑΒ δέχθηκε επίθεση από ομάδα Ρομά!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DMnews.gr, το ασθενοφόρο έφτασε στο Νοσοκομείο με περιστατικό από το Κιάτο και όταν ο οδηγός σταμάτησε στο προαύλιο για να μεταφερθεί ο ασθενής στα επείγοντα μία εξαγριωμένη ομάδα Ρομά που βρισκόταν στον χώρο έτρεξε και άρχισε να βρίζει και να χτυπά το πλήρωμα. Από τη μανία των Ρομά δεν γλίτωσε ένας 50χρονος διασώστης που δέχθηκε γροθιές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ενώ στη συνέχεια προκάλεσαν υλικές φθορές σε δύο ασθενοφόρα.

Όπως είναι φυσικό υπήρξε μεγάλη αναστάτωση και οι υπεύθυνοι του Νοσοκομείου επενέβησαν και κάλεσαν την Αστυνομία όπου έσπευσε στο σημείο αλλά οι Ρομά είχαν εξαφανιστεί αφού μετά το συμβάν μπήκαν στο όχημά τους και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι ο τραυματίας είναι από το Κιάτο και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε προληπτικές εξετάσεις καθώς έχει δεχθεί χτυπήματα σε κεφάλι και αυχένα ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι, οι Ρομά ήταν μεθυσμένοι.

Tags :