Πρωτοφανής για τα δεδομένα της Σολυγείας, η συγκέντρωση των πολιτών και η θερμότατη υποδοχή και ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου το βράδυ της Κυριακής!

Χαμόγελα, χειροκροτήματα, παλμός, χειραψίες θερμές και κουβέντες εμπιστοσύνης καθώς οι Σολύγειοι… είναι άνθρωποι αυθεντικοί και ντόμπροι. Μιλούν την γλώσσα της αλήθειας και γι’ αυτό, εκτιμούν, σέβονται και ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου που υπηρετεί την αλήθεια, τη συνέπεια και την ευθύνη.

Στο λόγο του, ο Δήμαρχος ήταν συγκινημένος, ειλικρινής, ευθύς και αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στο Σοφικό, σε όσα σχεδιάστηκαν, σε όσα είναι ήδη προς εκτέλεση. Ξεκάθαρος, έστειλε από μήνυμα με συγκεκριμένους αποδέκτες… «Ήμουν, είμαι και θα είμαι Δήμαρχος των πολιτών και όχι των συμφερόντων» ενώ αποκάλυψε πως φίλοι επιχειρηματίες, υποψηφίου δημιουργώντας κατασκευαστική εταιρία μπλοκάρουν με ενστάσεις έργα του Δήμου Κορινθίων ευελπιστώντας σε μια ενδεχόμενη νίκη να πάρουν όλα τα έργα. «Με εμένα ως δήμαρχο και τους συνεργάτες μου ως συμβούλους, αυτό δεν θα συμβεί ΠΟΤΕ! Μπορούν να πουν και οι άλλοι υποψήφιοι το ίδιο;» αναρωτήθηκε ο δήμαρχος προκαλώντας του πολιτικούς αντιπάλους να πάρουν ξεκάθαρη θέση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής:

 

Tags :