Με ενθουσιασμό και θέρμη υποδέχθηκαν οι Κορίνθιοι σήμερα το πρωί, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ, Στέφανο Κασσελλάκη. Η Αστυνομία είχε πάρει μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της πόλης όπου πλήθος κόσμου περίμενε τον πρόεδρο με ανυπομονησία. Λίγο μετά τις 10:00 έφτασε και η αγάπη προς το πρόσωπό του ήταν εμφανής και αληθινή.

Σημειώνουμε ότι είναι από τις λίγες φορές που άνθρωποι όλων των ηλικιών αγκάλιασαν και εξέφρασαν την στήριξη και την υποστήριξή τους… τόσο έντονα σε ένα πολιτικό πρόσωπο. Ο ίδιος δεν σταμάτησε να χαμογελά και έδωσε χρόνο σε όποιον θέλησε να του μιλήσει, ακούγοντάς τον προσεκτικά. Δέχθηκε λουλούδια και φιλιά κυρίως από γυναίκες ενώ περπάτησε στην Εθνικής Αντίστασης προς το εκλογικό περίπτερο της περιφερειακής παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» όπου συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Μανώλη Μάκαρη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Κορινθίας. Επίσης, συνάντησε και τον υποψήφιο Δήμαρχο, Δημήτρη Πρωτοπαππά του συνδυασμού ”Πράσινη πόλη”.

Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν να τους στηρίξει και όπως χαρακτηριστικά είπε, η Κυριακή 8 Οκτωβρίου είναι ένα τεστ για την κοινή λογική και την ανθρωπιά απέναντι στην αλαζονεία. Μάλιστα τόνισε στους πολίτες ότι, η Πελοπόννησος έχει μία καλύτερη λύση που λέγεται Μανώλης Μάκαρης και τους ζήτησε μέσα από τις κάλπες να στείλουν ένα μήνυμα.

Αντάλλαξε απόψεις με τους πολίτες και όπως είπε, το παιχνίδι άλλαξε και τώρα όλοι μαζί πάνε να το κερδίσουν. Επίσης, σε πολίτη που του ζήτησε να ακολουθήσει το έργο του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ απάντησε, ότι δεν έχει έρθει από το πουθενά αλλά από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Αλέξη Τσίπρα.

Το φαινόμενο Κασσελάκης φάνηκε ότι έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα του Κορινθιακού λαού και η εκλογή του σίγουρα δεν ήταν θέμα τύχης καθώς σήμερα έδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι και δίνει βάρος στην οικειότητα, στη διάδραση και στην αμεσότητα. Επίσης δεν σταμάτησε να εκμεταλλεύεται προς όφελός του, τη δύναμη των social media και έβγαλε selfie με όλους.

Δείτε βίντεο:

 

Tags :