Τάκης Παππάς, ένα όνομα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στην κοινωνία της Κορίνθου… και όχι μόνο! Ένα όνομα, που έχει την δική του ιστορία και μία πορεία ζωής, επαγγελματικής και προσωπικής που μόνο αδιάφορη δεν την λες!

Ως γνήσιος Κορίνθιος, γιός του μεγάλου Κορίνθιου τερματοφύλακα της ιστορικής Μπάρτσας, Σταύρου Παππά δεν θα μπορούσε να μην έχει ικανότητες που δεν είναι απλά ”σκαλισμένες” στην πέτρα… αλλά ξέρει να τις αναπτύσσει συνεχώς και να μπαίνει σε όποια ”αρένα”… και να αγωνίζεται με καρδιά γεμάτη ενσυναίσθηση, αξιοπρέπεια, κουράγιο, δύναμη, θάρρος και γιατί όχι… πολλές φορές και θράσος, αποδεικνύοντας τι σημαίνει ”ηγέτης”.

Δεν είναι άτρωτος και ούτε θέλει, αφού δεν φοβάται να εκθέτει τα συναισθήματα του… γιατί αλλιώς δεν θα ήταν ”αυθεντικός”! Γνωρίζει καλά τι σημαίνει να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις και να στέκεσαι δίπλα σε συμπαίκτες και συνεργάτες όταν σε έχουν ανάγκη. Αυτό που τον κάνει όμως ξεχωριστό, είναι ότι γνωρίζει καλά τον εαυτό του, όπως και το ότι παραδέχεται τα λάθη του και αναλαμβάνει την ευθύνη!

Σίγουρα μιλάμε για μία προσωπικότητα με μία σημαντική καριέρα όχι μόνο στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο αλλά γενικότερα στο Ελληνικό, αφού υπενθυμίζουμε ότι επί σειρά ετών αγωνίσθηκε στην Α’ Εθνική κατηγορία, και άφησε το στίγμα του σε Παναργειακό, Ατρόμητο, Πατραϊκό, Χαλκηδόνα και ΑΕ Λεμεσού.

Μόνο μεγάλη επιτυχία της ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ θα μπορούσε να είναι η έναρξη συνεργασίας με τον Τάκη Παππά στην θέση προπονητή της Ακαδημίας, έως  30/6/2022.

Ο Κορίνθιος ποδοσφαιριστής έκανε την τιμή στο DMnews λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της είδησης για την επιστροφή του στην ομάδα και μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τους στόχους αλλά και τι ήταν τελικά αυτό που τον έκανε να εμπιστευτεί για άλλη μία φορά την ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ μετά από χρόνια απουσίας του… καθώς στο παρελθόν εκτός από χαρές του έχει δώσει και αρκετές απογοητεύσεις.

Σε μία συζήτηση αληθινή, λιτή αλλά με ουσία, ο Τάκης Παππάς άνοιξε την καρδιά του και μας είπε ότι η συνεργασία με την πρεσβυτέρα ομάδα του νομού είναι γι’ αυτόν ένα δώρο, μέσα σε όλο αυτό που περνάμε όλοι μας και σαν κοινωνία… αλλά και ως αθλητές.

Η ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, δεν είναι γι’ αυτόν απλά μία ομάδα… είναι η ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά από την ερασιτεχνική επαγγελματική κατηγορία και που του δίνει την ευκαιρία, να είναι πλέον ο ”σταθμός” του σε αυτό που αγαπά και που θα ακολουθήσει και μετά, ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής στις ακαδημίες, αφού πλέον κάνει τα σεμινάρια του UEFA C.

Στόχος του είναι μόνο ένας και θα γίνει… θέλει η ΠΑΣ να έχει την θέση που της αξίζει και δικαιούται, στην επαγγελματική κατηγορία. Όπως επίσης πέρα από το καλό της ομάδας, νοιάζεται και για το καλό της πόλης που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ο ίδιος με θέληση και με όλες του τις δυνάμεις θα προσφέρει όσα μπορεί τόσο στον τόπο όσο και στην ομάδα αφού μετά από τόσα χρόνια διαδρομής και εμπειρίας γνωρίζει ότι ο αθλητισμός είναι δημόσιο αγαθό και δικαίωμα των κατοίκων της Κορίνθου.

Ένα από τα δυνατά όπλα του Κορίνθιου ποδοσφαιριστή, είναι οι επαφές του με δυνατά ονόματα του ποδοσφαίρου και εκτός έδρας, όπως αυτή με τον Αλέξανδρο Ντερτιλή, που όπως μας δήλωσε αποκλειστικά σε λίγο διάστημα από τώρα θα ανήκει στην οικογένεια της ΠΑΣ, που θεωρεί μεγάλη επένδυση και ανυπομονεί για την επιστροφή του. Επίσης πρόσθεσε, ότι του εύχονται όλοι ολόψυχα να βγει νικητής από την περιπέτεια που περνάει το τελευταίο διάστημα.

Τέλος, ευχαρίστησε για τον έξυπνο, ωραίο τρόπο που τον προσέγγισαν ο Γ. Βασιλόπουλος και ο Γ. Οικονόμου.

Αυτός είναι ο Τάκης Παππάς… ο ποδοσφαιριστής που υλοποιεί οράματα και γίνεται έμπνευση για τους επόμενους…

Δώρα Μεθενίτη