«Παγωμένη» η κοινωνία της Άρτας παρακολουθεί τις εξελίξεις με τη δολοφονία του άτυχου 65 χρόνου συνταξιούχου εκπαιδευτή της φυσικής αγωγής από τα χέρια του ίδιου του παιδιού του. Το θύμα, ήταν μέλος του πολιτιστικού συλλόγου της πόλης και του άρεσαν οι παραδοσιακοί χοροί ενώ, ο 38χρονος γιος του ήταν μέλος του ορειβατικού συλλόγου. Μάλιστα, είχε κατακτήσει αρκετές κορυφές σύμφωνα με τη σελίδα του, στο Facebook ενώ τα καλοκαίρια του άρεσε η ιστιοπλοΐα.

Ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. ανέλαβαν να πάρουν κατάθεση από τον 38χρονο, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν έχει συνειδητοποιήσει πού βρίσκεται. Οι Αρχές, περιμένουν το πόρισμα της νεκροτομής στη σορό του 65χρονου ενώ μέχρι στιγμής, έχει διαπιστωθεί ότι ο θάνατός του επήλθε πριν από τουλάχιστον τρία 24ωρα, όμως η σορός έχει αποσυντεθεί και φέρει ίχνη από δαγκωματιές άγριων ζώων κι έτσι είναι δύσκολο να εξακριβωθεί οπτικά η αιτία του θανάτου.

Το protothema.gr, δημοσίευσε βίντεο από το ποιμνιοστάσιο στην Άνω Σεργούλα όπου κρυβόταν ο 38χρονος και το σημείο που βρέθηκε το πτώμα.

Σοκ: 38χρονος μετά από τροχαίο… σκότωσε τον πατέρα του με μία πέτρα

Tags :