Εικόνες βγαλμένες από ταινία παρακολούθησαν σήμερα το μεσημέρι περάστικοι στην Ερμού!

Ένας 32χρονος, Ιρακινής καταγωγής πλησίασε μία 22χρονη που πήγαινε να μπει στο κατάστημα που εργαζόταν και με απόλυτη ψυχραιμία την χτύπησε με μαχαίρι 24 εκατοστών με λεπίδα 13 εκατοστών στην ωμοπλάτη μπροστά στα μάτια των περαστικών. Η γυναίκα παρά τον τραυματισμό, κατάφερε να μπει στο κατάστημα ενώ φώναζε ”βοήθεια” και ο άνδρας κρατώντας ακόμα το μαχαίρι στα χέρια, την κοιτούσε απαθής και δεν τράπηκε σε φυγή. Περίμενε να φτάσει η Αστυνομία, την οποία ειδοποίησε αυτόπτης μάρτυρας ώστε να τον συλλάβουν. Μάλιστα όταν τον πλησίασε η Αστυνομία δεν αντιστάθηκε, σήκωσε τα χέρια και παραδόθηκε.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός με αιμορραγία όπου μπήκε χειρουργείο καθώς φέρει τραύματα στον πνεύμονα ενώ φαίνεται να έχει σπασμένο πλευρό και ρήξη διαφράγματος.

Ο πατέρας της 22χρονης Νικολέτας, Κωνσταντίνος Καλογερίδης σοκαρισμένος μίλησε στο protothema.gr μέσα από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται η κόρη του:

«Είμαι σοκαρισμένος. Βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο, το κοριτσάκι μου χειρουργείται και δεν έχω καμία νεότερη ενημέρωση. Με πήραν έντρομοι από τη δουλειά της, μου είπαν ότι έχουν μαχαιρώσει το παιδί μου και να τρέξω στο νοσοκομείο. Μόλις έφτασα. Ήταν ήδη στο χειρουργείο το παιδί. Περιμένω ενημέρωση αυτή τη στιγμή. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινε στη δουλειά της και της επιτέθηκε ένας τρελός».

Ο δράστης, υποστήριξε στους Αστυνομικούς ότι αντιμετωπίζει ζητήματα ψυχικής υγείας και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το θύμα είναι πράκτορας των Γερμανών. Οι αρχές αρχικά ερευνούσαν το ενδεχόμενο να γνωρίζονται δράστης και θύμα και να υπήρχε κάποια προσωπική διαφορά αλλά και το ενδεχόμενο της απόπειρας ληστείας. Πλέον φαίνεται ότι πρόκειται για ένα ψυχικά διαταραγμένο άτομο που έκανε μια τυχαία επίθεση στον δρόμο.

 

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την σύλληψη του δράστη:

Δείτε το βίντεο από αυτόπτη μάρτυρα:

 

Tags :