Σκοτάδι, αράχνη, ασανσέρ, αστραπή, αεροπλάνο…λέξεις που μόνο στο άκουσμά τους, σε λούζει κρύος ιδρώτας και ψάχνεις ”τρύπα” να κρυφτείς από τον φόβο σου!!! Ναι, είσαι ένας φοβιτσιάρης που μάταια προσπαθείς να κρυφτείς από τους γύρω σου, με μεγαλύτερο φόβο μην ”αποκαλυφθεί” η αδυναμία σου! Εμάς όμως δεν μας ξεγελάς… ξέρουμε τους φόβους σου…γιατί ξέρουμε το ζώδιό σου!

Και για να πάψεις να πορεύεσαι στη ζωή σαν ”στρουθοκάμηλος” τους αποκαλύπτουμε, ώστε να τους ξεπεράσεις και να πάς στην απέναντι πλευρά… εκεί που βρίσκονται τα όνειρά σου και κανένας φόβος δεν είναι ικανός να τα ”φρενάρει”!
Χαμογέλα, τρόμαξε τους και ζήσε την ζωή σου με θάρρος!

ΟΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

ΚΡΙΟΣ
Μαχητικός με απαίτηση από τον εαυτό του να είναι πάντα το αφεντικό, δεν δέχεται ποτέ διαταγές και από κανέναν. Γι’ αυτό και ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να μην χάσει τα ηνία…της αρχηγίας και αποτύχει. Σιχαίνεται την ρουτίνα και τρέμει στην ιδέα της εγκατάλειψης!

ΤΑΥΡΟΣ
Όταν η σταθερότητα και η ασφάλεια, είναι το Α και το Ω στην ζωή του, τρέμει σε οποιαδήποτε αλλαγή όπως το να αποχωριστεί συνήθειες χρόνων έως, το να χάσει κάποια στιγμή την οικονομική του άνεση. Δεν του αρέσει καθόλου η αταξία, και έχει μεγάλο πρόβλημα με τον αριθμό που θα δείξει η ζυγαριά του. Ο μεγαλύτερος φόβος του όμως, είναι η προδοσία από όπου και αν αυτή προέρχεται!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο πιο κοινωνικός του ζωδιακού κύκλου είναι λογικό να φοβάται την μοναξιά, την απομόνωση και την ρουτίνα. Ο μεγάλος του εφιάλτης είναι μην βγουν στην φόρα τα ”άπλυτα” του, αφού δεν φημίζεται για την ειλικρίνεια του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ευαισθησία του είναι αυτή που τον κάνει να κινείται σε χώρους που νιώθει ασφάλεια, αφού υποφέρει από αγοραφοβία και δεν αντέχει στην ιδέα, ότι οι δικοί του άνθρωποι μπορεί να τον απορρίψουν. Οι φυσικές καταστροφές του κόβουν την ανάσα αλλά και κάθε είδους απώλεια.

ΛΕΩΝ
Η φιλαρέσκεια του ”βασιλιά”, τον φέρνει αντιμέτωπο με τον φόβο να πάψει να έχει νιάτα, θαυμασμό και ενδιαφέρον στη ζωή του. Οι συμβιβασμοί τον ”σκοτώνουν”, όπως και το να αντιληφθεί ότι μιλούν πίσω από την πλάτη του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υποχόνδριος και τελειομανής… είναι λογικό να απεχθάνεται τα μικρόβια, τις αρρώστιες, και την προσωπική αποτυχία! Δεν συμβιβάζεται με την ιδέα των γηρατειών, της αυτοκαταστροφής και του θανάτου!

ΖΥΓΟΣ
Μία λέξη τον χαρακτηρίζει, δικαιοσύνη! Και είναι αυτή που τον κάνει να ζει μόνιμα με τον φόβο της αδικίας!! Σιχαίνεται την κριτική, τον χωρισμό, τον συναισθηματικό πόνο και το να βρίσκεται ανάμεσα σε διλήμματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ως μυστικοπαθής που είναι, ο μεγάλος του φόβος δεν είναι άλλος απο την αποκάλυψη μυστικών! Εξίσου το ίδιο, φοβάται την προδοσία, την εξαπάτηση, την εγκατάλειψη αλλά και το να χάσει την ”φήμη” του, στο sex!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την περιπέτεια να κυλάει στο αίμα του, δεν αντέχει τον εγκλωβισμό σε έναν τρόπο ζωής που δεν θα μπορεί να αλλάξει! Η κλειστοφοβία και η στέρηση μπορούν να τον τρελάνουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Λειτουργεί πάντα με γνώμονα την λογική που αυτόματα τον κάνει να φοβάται την άσκοπη σπατάλη χρόνου! Τον τρομάζει η αποτυχία και δειλιάζει όταν έρθει αντιμέτωπος με γιατρούς και νοσοκομεία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η υπερβολική ανεξαρτησία του, τον κάνει να νιώθει αδύναμος μπροστά στον περιορισμό ελευθερίας και έκφρασής του! Δεν αντέχει την σκέψη της απομόνωσης, της απόρριψης και του χαμού δικών του ανθρώπων!

ΙΧΘΕΙΣ
Έξω από τα νερά του θα βγει μόνο όταν έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, την μοναξιά και τον θάνατο. Ο εαυτός του όμως είναι αυτός που τον φοβίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο!