Ένας επαγγελματίας της εστίασης στην Κόρινθο με 45 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και προσφοράς στην τοπική κοινωνία, καταγγέλλει την αντιμετώπισή του από την τοπική διοίκηση, η οποία τον βεβαίωσε παραβάσεις που αφορούν τον εξωτερικό χώρο του καταστήματός του. Πρόκειται για χώρους όπου σύμφωνα με τον ίδιο, είτε έχει διαμορφώσει με υλικά που είχε τοποθετήσει ο Δήμος, είτε είναι κοινόχρηστοι χώροι που χρησιμοποιεί επί δεκαετίες.
Ο ίδιος εκφράζει την έντονη απογοήτευση και ντροπή του… σημειώνοντας πως μετά από τόσα χρόνια προσφοράς στον κλάδο της εστίασης, αντί να βρει στήριξη, βρίσκεται αντιμέτωπος με την απειλή κλεισίματος και συχνές αστυνομικές παρεμβάσεις λόγω καταγγελιών για διατάραξη της κοινής ησυχίας παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει μουσική στο κατάστημά του.
Συγκεκριμένα έγραψε στο facebook:
«Σήμερα ήρθαν στο Bistrot Cafe δύο υπάλληλοι από τον Δήμο Κορίνθου και έγραψαν το μαγαζί για 4 τ.μ, τα οποία είναι οι ζαρντινιέρες που έχει βάλει ο Δήμος επί δημαρχίας Κουίνη. Επίσης, με έγραψαν για 5 τραπέζια επάνω στα σκαλοπάτια του μαγαζιού, διότι τα σκαλοπάτια για αυτούς είναι κοινόχρηστος χώρος. Μου αφαιρούν τη μισή πλατεία, διότι δεν υπάρχει είναι θάλασσα… Οκ, κλείστε το ή ετοιμαστείτε να έχετε αστυνομία κάθε βράδυ από καταγγελίες για διατάραξη, χωρίς καν να παίζει μουσική. Ντρέπομαι για τα 45 χρόνια που πρόσφερα στην εστίαση.»




