Ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου κάθε γυναίκας είναι τα φρύδια! Λογικό αφού συμβάλλουν όχι μόνο στην ομορφιά αλλά και στην ανθρώπινη επικοινωνία και έκφραση του προσώπου. Δεν είναι τυχαίο που ανθρωπολόγοι, ψυχολόγοι ακόμα και εγκληματολόγοι ”διαβάζοντας” τα φρύδια ενός προσώπου, μπορούν να αναλύσουν στοιχεία της προσωπικότητάς του.

Όλες οι γυναίκες τα προσέχουμε και προσπαθούμε να βρούμε το σχήμα, την πυκνότητα και το χρώμα που τους ταιριάζει ώστε να αποκτήσουμε όσο γίνεται πιο καλοσχηματισμένα φρύδια που θα δώσουν έντονο βλέμμα και θα ισορροπήσουν όλα τα χαρακτηριστικά μας, δείχνοντάς το πρόσωπο συμμετρικό και νεανικό!

Κάθε χρόνο σχεδιαστές μόδας και celebrities μας παρουσιάζουν και μας προτείνουν τις τάσεις που κυριαρχούν στα φρύδια! Έτσι και φέτος μία τάση γνώριμη από το παρελθόν επιστρέφει και μας προκαλεί να την υιοθετήσουμε αν… ανήκουμε στις τολμηρές!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο trend, το bleached eyebrows… που σημαίνει ξανοιγμένα φρύδια, σχεδόν αόρατα. Δεν είναι τίποτα άλλο από τον αποχρωματισμό των τριχών τους, όπως το ντεκαπάζ των μαλλιών! Σίγουρα πρόκειται για μια τεχνική που είτε  θα την λατρέψεις, είτε θα την μισήσεις αφού δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και ίσως… απευθύνεται και ευνοεί περισσότερο τις ξανθιές. Το σίγουρο είναι ότι αποκτώντας άχρωμα φρύδια θα αποκτήσεις αθώο… αλλά άτονο βλέμμα, γι’ αυτό και θα πρέπει να εντάξεις το μακιγιάζ στην καθημερινότητα σου για να δώσεις ζωντάνια στο πρόσωπό σου.

Εάν σκέφτεσαι να πειραματιστείς με αυτό το trend που προστάζει η μόδα, καλό θα ήταν πριν απευθυνθείς σε επαγγελματίες για ένα μόνιμο αποτέλεσμα… να αρχίσεις τις δοκιμές με προϊόντα όπως μάσκαρα φρυδιών, μολύβια και brow tints!

 

Πηγή photo: instagram – Fabienne_Pauli