Κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν η Καίτη Γαρμπή και η Δέσποινα Βανδή εχθές το βράδυ στο μουσικό σόου του Open, «Just The 2 Of Us». Οι δύο τραγουδίστριες μοιράστηκαν την σκηνή όχι μόνο για να μας θυμίσουν διαχρονικές επιτυχίες τους αλλά και για να μοιραστούν μαζί μας ιστορίες άγνωστες… από το παρελθόν!

Η Δέσποινα Βανδή αναπολώντας το παρελθόν μας γύρισε 30 χρόνια πίσω και στην συνεργασία που είχαν. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε ένα όχι και τόσο αστείο περιστατικό… τότε, αφού είχε σοκάρει την Δέσποινα! Βέβαια σήμερα μόνο στη θύμισή του γελά όπως και έκανε όταν μας το εξιστόρησε!

Το συμβάν έλαβε χώρα το 1993 στο Ποσειδώνιο και ότι είχε κατέβει από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, η πρωτοεμφανιζόμενη τότε Δέσποινα. Η πρώτη της δουλειά ήταν να κάνει  φωνητικά μαζί με τον Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή. Ένα βράδυ μαζί με τον Διονύση βρίσκονταν backstage και κοιτούσαν από την κουρτίνα για να συντονιστούν μαζί της… όταν ξαφνικά την έχασαν από μπροστά τους και πριν προλάβουν να την εντοπίσουν… η Δέσποινα αισθάνθηκε ένα χέρι να της τραβά τα μαλλιά και μια φωνή να της λέει: ”Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση”;

Λογικό όλοι, να ξεσπάσουν σε γέλια μαζί με τις δύο πρωταγωνίστριες του περιστατικού!