Η ασθένεια που ”χτύπησε” έναν Δημοτικό Υπάλληλο στα Μετέωρα τον ”ανάγκασε” να μην πατήσει το πόδι του στη δουλεία… 13 ολόκληρα χρόνια!

Απίστευτο και όμως ελληνικό είναι το περιστατικό που αφορά την αναρρωτική άδεια του συγκεκριμένου υπαλλήλου και που δυστυχώς για αυτόν πιάστηκε στην ”φάκα” έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μετεώρων, Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δήμαρχος θέλησε να μάθει πόσοι υπάλληλοι εργάζονται στο Δήμο και το τι κάνουν. Έτσι ζήτησε τη λίστα των δημοτικών υπαλλήλων και αναφορά αποδοτικότητας από τους προϊσταμένους. Όπως προέκυψε ορισμένοι υπάλληλοι έκαναν… αραιές εμφανίσεις, με τον συγκεκριμένο να απουσιάζει από το 2011, λόγω ασθένειας.

Ο δήμαρχος έδωσε εντολή για άμεση επιστροφή όλων των υπαλλήλων στις θέσεις τους, πραγματοποιώντας αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις υπηρεσίες και όπως δήλωσε στα τοπικά μέσα, «Δεν παίζουμε εδώ, είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας, αιρετοί και υπάλληλοι να δουλεύουμε καθημερινά για να φτιάξουμε έναν Δήμο όπως τον ονειρευόμαστε και όπως οφείλουμε. Καμία ανοχή και σε κανέναν».

Με πληροφορίες από trikalavoice

Tags :