Στην κόλαση ζούσε για δύο ολόκληρα χρόνια μία 22χρονη μαζί με την δίχρονη κόρη της, στον Βόλο.

Η γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία παντρεύτηκε στα 18 της… με το ζόρι έπειτα από απαίτηση των γονιών της έναν 28χρονο συντοπίτη της και ήρθαν στην Ελλάδα, το 2021. Σε λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί που πολύ πριν να γεννηθεί… γνώρισε την κακοποίηση από τον πατέρα του αφού όπως υποστηρίζει η γυναίκα την κακοποιούσε ακόμα και όταν ήταν έγκυος. Μάλιστα σύμφωνα με την μαρτυρία της, ο 28χρονος ήταν ένας σκληρός και αντικοινωνικός άνθρωπος που δεν έμαθε ποτέ την ελληνική γλώσσα και δεν είχε επαφή με κανέναν άνθρωπο. Μητέρα και κόρη, επί δύο χρόνια ζούσαν κλειδωμένες μέσα στο σπίτι και οι γείτονες κάνουν λόγο για ένα σπίτι που έμοιαζε… ακατοίκητο. Καθημερινά η γυναίκα έτρωγε ξύλο ενώ όταν γεννήθηκε το παιδί ζούσαν πέντε μήνες με κλειστά παντζούρια αφού απαγορευόταν να βλέπουν το φως του ήλιου. Έπειτα, ο 28χρονος τους επέτρεψε να βγουν στην αυλή αλλά δεν επιτρεπόταν να πάνε ούτε σε γιατρό. Ο ίδιος αφού τελείωνε την δουλεία του, στα χωράφια και τις οικοδομές πήγαινε και αγόραζε τρόφιμα για το σπίτι.

Το κολαστήριο αποκαλύφθηκε προχθές το βράδυ, όταν μία γειτόνισσα άκουσε τα ουρλιαχτά της γυναίκας και αφού πήγε με άλλους γείτονες έξω από το σπίτι, άρχισαν να χτυπούν τις πόρτες και στη συνέχεια, κάλεσαν την αστυνομία. Όταν ο 28χρονος αντιλήφθηκε ότι θα φτάσει η Αστυνομία, προσπάθησε να το σκάσει από την πίσω πόρτα αλλά, οι γείτονες τον σταμάτησαν και τον ακινητοποίησαν.

Όπως ήταν αναμενόμενο συνελήφθη και βοήθησαν την μητέρα που βρισκόταν κουλουριασμένη σε μία γωνία, κρατώντας αγκαλιά το παιδί της ενώ ήταν γεμάτη αίματα και με σημάδια στραγγαλισμού. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή και ζήτησε προθεσμία για την Τρίτη, ενώ η μητέρα και το παιδί βρίσκονται με εισαγγελική εντολή σε καθεστώς προστασίας. Στην εμφάνισή του μπροστά τις εισαγγελικές αρχές ο δράστης ήταν αμίλητος και έδειχνε να μην αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα των γεγονότων, ούτε την κρισιμότητα της παραπομπής του στη δικαιοσύνη για κακουργήματα.

Πηγή: gegonota.news/zougla.gr

Tags :