Η σκιά της εξουσίας συνήθως σκεπάζει τις ανθρώπινες ευαισθησίες και σαμποτάρει την πραγματική εικόνα όποιου την έχει στα χέρια του. Η κοινή γνώμη θεωρεί ότι όσοι έχουν κερδίσει την εξουσία… είναι σκληροί και άτρωτοι. Αντίληψη που σε πολλές περιπτώσεις δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος κατέρριψε αυτή την αντίληψη το βράδυ των εγκαινίων όπου είχε την τιμητική του και στάθηκε με ήθος, αξιοπρέπεια, σοβαρότητα και δύναμη μπροστά σε εκατοντάδες πολίτες που τον τίμησαν με την παρουσία τους. Αποκάλυψε το μυστικό της δύναμής του… που δεν είναι άλλο από την αγάπη του… για τα παιδιά του! Αυτή είναι η δύναμή του και με αυτή πορεύεται στο δύσκολο έργο του…!

Η βραδιά ξεχείλισε από συγκίνηση όταν οι δύο πιο δυνατοί σύμμαχοί του… τα παιδιά του, Νάσια και Δημήτρης ανέβηκαν στη σκηνή γεμάτα υπερηφάνεια για τον πατέρα τους και έδειξαν την στήριξή τους, στο πρόσωπό του.

Ο Βασίλης Νανόπουλος στηρίζει την οικογένεια, στηρίζει τον τόπο του… και περνά το μήνυμα ότι η ευαισθησία ενός ανθρώπου είναι χάρισμα και όχι αδυναμία όπως πιστεύουν οι περισσότεροι… είναι αστείρευτη πηγή δύναμης, ευφυίας, αυθεντικότητας, ψυχικής ανθεκτικότητας  και σε βοηθά να διαισθάνεσαι πράγματα ενώ παράλληλα σε βοηθά να βρίσκεσαι πάντα σε εγρήγορση και να αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις και τις πτυχές των άλλων πολύ πιο σύντομα από τους φαινομενικά δυνατούς!

 

 

 

Tags :