Με φωνή που έτρεμε και εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς ολοκλήρωσε την απογευματινή ενημέρωση για τον κορονοιό από το υπουργείο.

Ο ”σκληρός” υφυπουργός άρχισε να ”σπάει” από την στιγμή της ανακοίνωσης, της παράτασης του lockdown… μέχρι και την στιγμή που ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες πολίτες για την αντοχή τους και την δύσκολη μάχη που δίνουν με στόχο να μην ” λυγίσει” η Ελλάδα και να κρατηθεί όρθια.

Συγκεκριμένα είπε: “Ένα χρόνο μετά έχοντας κοπιάσει και παλέψει με κάτι πρωτόγνωρο συνεχίζουμε να δίνουμε καθημερινά μικρές και μεγάλες μάχες”, είπε μεταξύ άλλων. Και συνέχισε: “Μας έχει στερήσει πολλά (σ.σ. ο κορονοϊός). Τα μικρά και μεγάλα πράγματα που κάνουν τη ζωή μας χαρούμενη. Ένα χρόνο μετά έχοντας κοπιάσει και παλέψει δίνουμε μία σειρά από μάχες για να φτάσουμε σιγά σιγά στην υπέρτατη νίκη. Σας ευχαριστούμε για την κούραση που αντέχετε, για την μάσκα που δεν ξεχνάτε, για την φορά που είπατε όχι ενώ τόση ανάγκη είχατε να πείτε δεν πειράζει. Συνεχίζουμε και να είστε σίγουροι θα νικήσουμε”.