Η παιδική φαντασία συνεργάστηκε με την αγνή ψυχή των μικρών μαθητών της πέμπτης τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πυλαίας και δημιούργησαν τις πιο συγκινητικές ευχητήριες κάρτες, των εορτών, γεμάτες μηνύματα αγάπης, ελπίδας και συμπαράστασης… δείχνοντάς μας τον τρόπο, ώστε να αντιμετωπίσουμε την σκληρή πραγματικότητα, αλλά και τον δρόμο… για ένα καλύτερο αύριο! Παραλήπτες αυτής της αξιέπαινης χειρονομίας… γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου Παπανικολάου

«Με την τάξη μου μνημονεύουμε συνεχώς όσους αγωνίζονται στα νοσοκομεία της χώρας για να σώσουν τους συνανθρώπους μας αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αισθανθήκαμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου του Δήμου μας με την ελπίδα να δώσουμε δύναμη και κουράγιο»… είναι τα λόγια της Στέλλας Χασιώτη δασκάλας του δημοτικού σχολείου, η οποία παρότρυνε και έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να εκφράσουν τον σεβασμό, το ευχαριστώ και τα συναισθήματά τους, προς όλους αυτούς τους ήρωες που δίνουν μάχη καθημερινά για την υγεία όλων μας!

Από την πλευρά του, το νοσοκομείο Παπανικολάου ευχαρίστησε τους λιλιπούτιους φίλους και δημοσίευσε τις κάρτες όλων των παιδιών στη σελίδα του νοσοκομείου, στο facebook:

«Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές της πέμπτης τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πυλαίας και την «ηθική αυτουργό», τη δασκάλα τους κυρία Στέλλα Χασιώτη για τις εγκάρδιες ευχές και ευχαριστίες προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας. Οι μαθητές σχεδίασαν, ζωγράφισαν και έγραψαν ευχετήριες κάρτες για τους ανθρώπους που εργάζονται για την υγεία όλων μας. Στο αποτέλεσμα της δουλειάς τους αντανακλάται κυριολεκτικά με αυθορμητισμό η εμπιστοσύνη προς την επιστήμη και η συναισθηματική υγεία των παιδιών που παραμένει ζεστή και φιλόξενη παρά την ανατροπή της καθημερινότητας τους.

Ευχόμαστε με τη σειρά μας καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη σε όλους τους συνανθρώπους μας, επιμονή και υπομονή για να μπορούμε όλοι μαζί του χρόνου να γιορτάζουμε από κοντά !»