Το 2020 τα είδαμε όλα… απίστευτα γεγονότα που έγιναν αληθινά! Μία απίστευτη συνάντηση πάνω στην πίστα του J2US παρακολουθήσαμε όλοι εχθές το βράδυ που λίγα χρόνια πριν θα φάνταζε αδύνατη να πραγματοποιηθεί… καθώς Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, βρίσκονταν σε μακροχρόνια κόντρα!

Τα χρόνια πέρασαν… οι καιροί άλλαξαν… και ήρθε η ανακωχή μετά από 25 χρόνια, με τον καλύτερο τρόπο! Συγκεκριμένα παρακολουθήσαμε μία ιστορική μουσικά και τηλεοπτικά συνάντηση… την οποία σύμφωνα με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης  που κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB… περίμεναν και οι θαυμαστές… και από τις δύο πλευρές ! Η τηλεθέαση σκαρφάλωσε στο 40,1% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο γενικό σύνολο έφτασε στο 38%. Νούμερα που στην ελληνική τηλεόραση πλέον όχι μόνο είναι δύσκολο να πιαστούν αλλά ακατόρθωτο!

Η ανακωχή των δύο κυριών φάνηκε ότι κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών όπως και το φιλί στο στόμα που έδωσαν… σφραγίζοντας έτσι το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για την σχέση τους που ίσως γεννήσει και μία νέα συνεργασία!

Μετά το τέλος του show η Άννα Βίσση, ανέβασε στορι στο instagram μία κοινή φωτό με την Βανδή… γράφοντας: Ήταν αληθινό… είμασταν και οι δυο χαρούμενες!

 

Οι δυο τους ερμήνευσαν επιτυχίες η μία… της άλλης, θυμήθηκαν τα παλιά και φάνηκε να το απολαμβάνουν! Απολαύστε τες, στο video που ακολουθεί: