Η μαρτυρία του οδηγού ασθενοφόρου που μετέφερε τον άτυχο 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ, στον Ερυθρό Σταυρό στο Star πραγματικά συγκλονίζει.
Όπως είπε ήταν η ώρα να τελειώσει την βάρδια του και λίγα λεπτά πριν είχε αφήσει τον συνάδελφό του, κοντά στο σπίτι του γιατί το πάρκινγκ της εταιρίας είναι λίγο πιο πάνω από το γήπεδο και συνέχισε να αφήσει το ασθενοφόρο. Ξαφνικά πολίτες με μηχανάκια πετάχτηκαν στον δρόμο και τον σταμάτησαν, φωνάζοντας… τον έχουν μαχαιρώσει, γρήγορα πάρτε τον για το νοσοκομείο. Ο οδηγός πήγε στο σημείο και βρήκε τον Μιχάλη λιπόθυμο ενώ κατάλαβε ότι είχε χάσει αρκετό αίμα, σχεδόν όλο το αίμα. Η πρώτη κίνηση ήταν να τον βάλουνε στο φορείο και στη συνέχεια να φύγουνε γρήγορα για τον Ερυθρό Σταυρό.
Όπως περιγράφει, οδηγούσε γκαζωμένος χωρίς να ξέρει τι γίνεται πίσω… μέχρι που έφτασε στο νοσοκομείο ανέλαβαν μετά οι γιατροί.




