Τα στοιχεία και την φωτογραφία του 55χρονου που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος καθώς ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη όχι όμως τα 15 έναντι αμοιβής έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Πρόκειται για τον για τον ΣΙΝΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του ΑΝΔΡΕΑ και της ΙΩΑΝΝΑΣ που γεννήθηκε το 1968 στο Ηράκλειο και όσοι πολίτες τον αναγνωρίσουν να επικοινωνήσουν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810274070 και 2810274258, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Πως πιάστηκε στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ
Ο 55χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία σε βάρος του από την μητέρα ενός 13χρονου αγοριού, σύμφωνα με την οποία ασέλγησε σε ανήλικους. Όπως κατέθεσε, ο 13χρονος της μετέφερε μια συζήτηση που είχε με έναν επίσης ανήλικο φίλο του και αφορούσε τον 55χρονο. Όπως της είπε, ήταν μπροστά σε ένα περιστατικό που έγινε πριν από λίγες ημέρες και σύμφωνα με την περιγραφή ένας άλλος ανήλικος, υποχρεώθηκε από τον 55χρονο σε διάφορες ασελγείς πράξεις μέσα στην επιχείρησή του και έναντι αμοιβής.
Ο ανήλιος γιος της καταγγέλλουσας εξετάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, επιβεβαίωσε τα όσα είχε πει η μητέρα του, αναφέροντας όμως ότι τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του, είχαν γίνει στο παλιό σπίτι του φερόμενου ως δράστη και όχι στην επιχείρησή του. Μάλιστα, είπε ότι ο 55χρονος έδωσε και στον 13χρονο πέντε ευρώ. Το παιδί είπε ακόμη ότι είχε θωπεύσει κι εκείνο τον περασμένο Σεπτέμβριο, κάτι που επιχείρησε να επαναλάβει και άλλες φορές αλλά το παιδί απομακρυνόταν από αυτόν.
Ο ανήλικος που φέρεται να υπέστη τις ασελγείς πράξεις από τον 55χρονο κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες και είπε ότι βρέθηκαν τρεις φορές το Σεπτέμβριο και πως ο κατηγορούμενος του το ζητούσε δίνοντάς του κάθε φορά πέντε ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο φερόμενος δράστης και το θύμα μένουν σε κοντινή απόσταση. Τη φροντίδα του ανήλικου και του αδερφού του λόγω απουσίας της μητέρας έχει αναλάβει ο πατέρας, ο οποίος δήλωσε άγνοια για τα καταγγελλόμενα.
Επίσης οι δύο οικογένειες των ανηλίκων έχουν καλή φιλική σχέση και όπως έγινε γνωστό στενό συγγενικό πρόσωπο του φερόμενου ως δράστη, επρόκειτο να βαφτίσει τον 13χρονο.
Ο 55χρονος αρνείται τα όσα του αποδίδονται αναφέροντας ότι οι ανήλικοι ήταν αυτοί που επεδίωκαν αυτές τις πράξεις, εκείνος όμως τους απέφευγε. Από την εξέταση και την έρευνα της Αστυνομίας εξετάζεται η πιθανότητα διάπραξης ομοειδών αδικημάτων από τον κατηγορούμενο και σε βάρος άλλων ανηλίκων που δεν κατονομάστηκαν.
Με πληροφορίες από creta24.gr