Ο γνωστός ποινικολόγος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, από την πρώτη σύζυγό του, η οποία έχει υποβάλει και μήνυση σε βάρος του.

Συγκεκριμένα στις 16 Οκτωβρίου του 2017, η πρώτη σύζυγος είχε καταγγείλει ότι είχε υποστεί βία από τον δικηγόρο. Η μήνυση είχε υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και είναι άγνωστο έως αυτή τη στιγμή πώς εξελίχθηκε η υπόθεση.

Σε βάρος του ποινικολόγου που παραμένει κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μέχρι την απολογία του αύριο, Δευτέρα 17 Ιουνίου, ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας, ασκήθηκε νωρίτερα σήμερα ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Παράλληλα, κινήθηκε πειθαρχική διαδικασία ελέγχου και από τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας.

Υπενθυμίζουμε πως τόσο ο δικηγόρος, όσο και η σύζυγός του, υποστήριξαν ότι τα τραύματα της γυναίκας προκλήθηκαν από πτώση στις σκάλες του σπιτιού της. Ο γιατρός ιδιωτικής κλινικής στην οποία μετέβη το ζευγάρι τα ξημερώματα της Κυριακής για τις πρώτες βοήθειες όμως, διαπίστωσε ότι είχαν προκληθεί από ανθρώπινο χέρι. Μάλιστα, όταν ρώτησε την 37χρονη σύζυγο και επίσης δικηγόρο, αν την είχε χτυπήσει ο σύζυγός της, αρχικά εκείνη του απάντησε θετικά, αλλά στη συνέχεια συντάχθηκε με την εκδοχή του ποινικολόγου και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Παρ’ όλα αυτά, η γυναίκα δέχθηκε να πάρει κωδικό panic button στο κινητό της (πρόκειται για την ειδική εφαρμογή για θύματα ενδοοικογενειακής βίας, με την οποία ενημερώνουν άμεσα τις Αρχές όταν βρίσκονται σε κίνδυνο).

Σοκ: Πασίγνωστος δικηγόρος αφού ξυλοκόπησε τη σύζυγό του… την πήγε στο Νοσοκομείο!

Πηγή: zougla.gr

Tags :