Τον τρόμο έζησε στα χέρια του 27χρονου Αλβανού συντρόφου της μία 19χρονη Ελληνίδα, όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία Ζακύνθου.

Η κοπέλα που ήταν περίπου 2 μηνών έγκυος ανέφερε ότι την Τρίτη, το βράδυ ο 27χρονος πήγε και την πήρε από το σπίτι της με σκοπό να πάνε να επισκεφτούν συγγενείς της. Μετά την επίσκεψη της ζήτησε να μείνει στο σπίτι του αλλά εκείνη αρνήθηκε. Παρόλα αυτά η κοπέλα πήγε και ο νεαρός με βίαιο τρόπο την έριξε στο κρεβάτι και της έδεσε τα χέρια με σχοινί. Στη συνέχεια, την εξανάγκασε να πάρει δύο χάπια (το ένα στο στόμα και το άλλο χάπι στον κόλπο της), προκειμένου να προκληθεί χημική αποβολή του εμβρύου.

Αργότερα, το πρωί την μετέφερε στο Γ.Ν. Ζακύνθου, «Άγιος Διονύσιος» , όπου της πήρε το κινητό της τηλέφωνο και της ζήτησε να μην αναφέρει τίποτα σε κανέναν.

Μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έξι εβδομάδες και το έμβρυο μόλις είχε αποβληθεί.

Ο δράστης, ο οποίος κατηγορείται για «Διακοπή Κύησης», «Ενδοοικογενειακή Βία», «Επικίνδυνη Σωματική Βλάβη», και «Κλοπή» πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου.

Με πληροφορίες από zougla.gr

Tags :