Αναστάτωση προκάλεσε ένας 52χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν πιάστηκε στα πράσα έξω από κολυμβητήριο να αυνανίζεται την ώρα που τα μικρά παιδιά έκαναν την προπόνηση τους.

Ο άνδρας το απόγευμα της Δευτέρας, έγινε αντιληπτός από μία 22χρονη που βρισκόταν στην κερκίδα και παρακολουθούσε την προπόνηση της 3χρονης κόρης της. Όπως δήλωσε, είδε ένα αυτοκίνητο έξω από το κολυμβητήριο και στη θέση του οδηγού καθόταν ένας άνδρας, ο οποίος ενώ κοιτούσε τα παιδιά είχε κατεβάσει το παντελόνι του και αυνανιζόταν. Η γυναίκα έντρομη κάλεσε τους υπεύθυνους και εκείνοι κάλεσαν την αστυνομία. Από τις κάμερες του κολυμβητηρίου εντόπισαν τον δράστη, ο οποίος είναι Ηρακλειώτης, χωρισμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Μάλιστα, έχει απασχολήσει τις Αρχές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Όπως περιέγραψε η 22χρονη, στο Creta24.gr δεν γνώριζε τον άνδρα και στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι έκανε. Εκείνη τη στιγμή, η πισίνα ήταν γεμάτη από παιδιά, ηλικίας από 2 έως 7 ετών. Είναι σίγουρη για αυτό που έκανε αφού βρισκόταν ένα μέτρο μακριά του. Όπως είπε, ο δράστης είχε σταθμεύσει με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει καλύτερη… ορατότητα. Βέβαια, η 22χρονη δεν τον άφησε να κάνει πράξη τις αρρωστημένες σκέψεις του αφού αρχικά, στάθηκα μπροστά του για να του κόβει τη … θέα. Τον είδε να κατεβάζει τη μπλούζα, να ανεβάζει το παντελόνι και να είναι έτοιμος να φύγει. Άρχισε να τον φωνάζει ανώμαλο και τότε και άλλοι γονείς κατάλαβαν τι συμβαίνει. Στην Ασφάλεια, της έδειξαν τη φωτογραφία του και είναι σίγουρη ότι ήταν το άτομο που είδε στο κολυμβητήριο.

Πηγή: creta24.gr

Tags :