Μία μητέρα αναγκάστηκε να καταγγείλει την κόρη της… για να σώσει τις ζωές και των δυο τους! Η καταγγελία έγινε στον Βόλο από την μητέρα, η οποία κλαίγοντας κάλεσε την Αστυνομία και ζήτησε βοήθεια καθώς, η 30χρονη κόρη της απειλούσε ότι θα της κόψει τον λαιμό ενώ βρισκόταν σε κατάσταση παραφροσύνης εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών που είχε κάνει.

Ένα περιπολικό με Αστυνομικούς έφτασαν στο σπίτι τους και όταν η 30χρονη τους είδε, προσπάθησε να τους απωθήσει «για να πάει μια βόλτα» όπως έλεγε αφού δεν αντιλαμβανόταν πως θα προχωρούσαν στην σύλληψή της. Αντιλήφθηκε τι συνέβαινε όταν μεταφέρθηκε στο Τμήμα και στην προσπάθειά της να ξεφύγει την ώρα που της περνούσαν χειροπέδες, χτύπησε με το κεφάλι της έναν αστυνομικό στην μύτη. Την επόμενη μέρα και ενώ την μετέφεραν για κατάθεση στον αξιωματικό υπηρεσίας , έσκισε την μπλούζα του Αστυνομικού και προσπάθησε να τον δαγκώσει.

Όπως κατέθεσε η μητέρα, η κόρη της μετά την χρήση είναι ένας άλλος άνθρωπος… από όμορφη νέα γυναίκα μεταμορφώνεται σε «τέρας» και την φοβάται. Πιστεύει πως κάποια στιγμή είναι ικανή να πραγματοποιήσει την απειλή της και θέλει να κλειστεί κάπου και να αποτοξινωθεί. Τα ίδια υποστήριξε και ο πατέρας της.

Η 30χρονη που δεν έχει άλλο μέρος να ζήσει εάν φύγει από το σπίτι της , παίρνει βουπρενοφρίνη από τον ΟΚΑΝΑ και ταυτόχρονα κάνει χρήση, κάθε ουσίας που μπορεί να αγοράσει . Οι γονείς ωστόσο, δήλωσαν πως της δίνουν σπάνια χρήματα και μόνο για τσιγάρα. Η ίδια κατέθεσε ότι παίρνει ναρκωτικά και υποτροπιάζει, παθαίνει ψυχωτικά επεισόδια. Καταλαβαίνει γιατί την φοβούνται οι γονείς της αλλά εκείνη την ώρα δεν καταλαβαίνει τίποτα και μετά δεν θυμάται τίποτα. Όπως υποστήριξε, οι Αστυνομικού την έβρισαν, την χτύπησαν και την έσυραν από τα μαλλιά στον διάδρομο ενώ δεν ήθελε να κάνει κακό σε κανέναν και χτύπησε τον Αστυνομικό κατά λάθος. Μάλιστα, ζήτησε να μείνει στο κρατητήριο, μέχρι να την πάρουν σε κλειστό πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ. Στο παρελθόν έχει μείνει σε κρατητήριο ενάμιση μήνα, μετά από κλοπή αλλά επέστρεψε στην χρήση.

Ο εισαγγελέας πρότεινε η κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης εις βάρος των Αστυνομικών να μετατραπεί σε απλή σωματική βλάβη και για τις κατηγορίες της απειλής και της εξύβρισης καταδικάστηκε σε 12 μήνες με αναστολή.

Παρέμεινε μια ημέρα κρατούμενη και χθες οδηγήθηκε μετά την μήνυση της μητέρας της στο Αυτόφωτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Με πληροφορίες από gegonota.news

Tags :