Η θεομηνία Elias πλήττει τον Βόλο, μόλις είκοσι μέρες από τη φονική κακοκαιρία Daniel.

Τεράστιος όγκος νερού πέφτει αυτή την ώρα και οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ορμητικά ποτάμια. Ενδεικτικό είναι ότι, η Γορίτσα έχει μετατραπεί σε έναν τεράστιο καταρράκτη, κατεβάζοντας απίστευτες ποσότητες νερού, χώματος και φερτών υλικών, πλημμυρίζοντας το εθνικό οδικό δίκτυο στο σημείο. Η σφοδρή κακοκαιρία έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα τμήματα του Βόλου και της Νέας Ιωνίας να έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι. Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν υπό αντίξοες συνθήκες να επιδιορθώσουν τις βλάβες στους υποσταθμούς και σε κολόνες του δικτύου.

Η Αστυνομία ενημέρωσε τους πολίτες μέσω μηνύματος που εστάλει από το 112 για απαγόρευση της κυκλοφορίας. Ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, βρίσκεται από το πρωί μέχρι αυτή την ώρα σε διάφορα σημεία που αντιμετωπίζουν προβλήματα συντονίζοντας τα συνεργεία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TheNewspaper.gr το καιρικό φαινόμενο είναι χειρότερο από τον DANIEL και θα πλήττει το πολεοδομικό συγκρότημα και το Πήλιο μέχρι και το αποψινό βράδυ.

Δείτε τον Δήμαρχο, στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Tags :