Από θαύμα γλίτωσε μία υπάλληλος ενεχυροδανειστηρίου, η οποία πριν από περίπου έναν χρόνο έπεσε στα χέρια κακοποιών μέσα στην επιχείρηση που εργαζόταν.

Το θύμα περιέγραψε τις στιγμές φρίκης που βίωσε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Όπως είπε, ήταν περίπου 18.26 το απόγευμα όταν δύο άνδρες χωρίς να έχουν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους, φτάνουν στο κατάστημα με σκοπό να κάνουν ληστεία. Χτυπούν το κουδούνι και η υπάλληλος ανυποψίαστη τους ανοίγει. Μόλις μπήκαν μέσα όμως καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και σηκώνεται από την θέση της. Οι δράστες αρχίζουν να την χτυπούν στο κεφάλι και στη συνέχεια την σέρνουν στο γραφείο, ενώ αυτή προσπαθεί να αντιδράσει. Τότε ο ένας από τους δύο βγάζει μαχαίρι και την μαχαιρώνει. Στη συνέχεια βάζουν στις τσέπες τους όσα κοσμήματα μπορούν. Οι φωνές της γυναίκας ακούγονται έξω από το μαγαζί και κάποιοι περαστικοί σταματούν ώστε να δουν τι συμβαίνει. Οι δράστες ανοίγουν την πόρτα και πετούν την γυναίκα αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο ενώ οι ίδιοι φεύγουν τρέχοντας και μπαίνουν σε ένα στενό. Το όχημα όμως που στρίβει και μπαίνει με ταχύτητα, ήταν πολιτικό της αστυνομίας, που στο τέλος του δρόμου τους εγκλωβίζει.

Οι περαστικοί προσπαθούν να την βοηθήσουν και καλούν το ασθενοφόρο όπου σπεύδει στο σημείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς, είχε δεχθεί μαχαιριά 5 χιλιοστά μακριά από την καρδιά και της είχε τρυπήσει ο πνεύμονας.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή ακόμα δεν έχει συνέλθει και δεν έχει καταφέρει να βρει δουλειά. Μάλιστα όπως δηλώνει χαρακτηριστικά, όταν βγήκε από το νοσοκομείο, την παράτησαν όλοι. Ο εργοδότης όπως ανέφερε στην αρχή ήταν εντάξει και ενώ ο δικηγόρος της συνέστησε να του κάνει μήνυση, δεν το έκανε. Το περιβάλλον του εργοδότη δηλώνει ότι στάθηκε δίπλα στην υπάλληλο και την περίμενε να επιστρέψει στη δουλειά. Μάλιστα της έδωσε αναρρωτική άδεια τρεις μήνες και 2.500 ευρώ για τις πρώτες ανάγκες, τα οποία θα τα επέστρεφε μόλις επέστρεφε στη δουλειά αλλά δεν το έπραξε ποτέ.

Οι δράστες ήταν ένας Αλβανός και ένας Έλληνας, ο οποίος κάποτε είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο.

Δείτε βίντεο:

 

 

Tags :