Μια πληροφορία που προκαλεί σοκ έδωσε ο ποινικολόγος, Όθωνας Παπαδόπουλος έξι ολόκληρους μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών με τους 57 νεκρούς.

Μιλώντας στην τηλεόραση του STAR και την εκπομπή ”Αλήθειες με τη Ζήνα”, αποκάλυψε ότι μία Επιτροπή Τεχνικών Συμβούλων επισκέφθηκε τα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας, στο χώρο που είναι αποθηκευμένα, σε μια περιοχή κοντά της Λάρισας για να μπορέσει να κάνει μια αυτοψία και να αντλήσει πληροφόρηση σχετικά με τις ουσίες που προκάλεσαν την έκρηξη αρχικά και στη συνέχεια, τη φωτιά που εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα. Κατά την επίσκεψη στον χώρο έγιναν μάρτυρες ενός μακάβριου θεάματος, βρήκαν ανθρώπινα μέλη, τα οποία σήμερα, πριν από λίγες ημέρες, έξι ολόκληρους μήνες μετά, ήταν ακόμη μέσα στο χώρο του κυλικείου.

Πλέον υπάρχει η υποψία ότι ενδεχομένως υπάρχουν κι άλλα μέλη τα οποία βρίσκονται σε σημεία των απομειναριών από τα βαγόνια, ειδικά από τα πρώτα και το κυλικείο, που ήταν στην πραγματικότητα ο τάφος για τα περισσότερα θύματα. Ο ποινικολόγος σημείωσε ότι έχει καταγγελθεί απ’ όλες τις οικογένειες των συγγενών, ότι σε τρεις ημέρες μέσα είχε καθαριστεί ο χώρος τέλεσης κακουργηματικής πράξης, είχε τσιμεντωθεί το έδαφος, είχε πέσει χαλίκι, είχαν ανασυρθεί όλα τα ευρήματα από τον γύρο χώρο, επικρατούσε απόλυτη καθαριότητα αλλά με τον τρόπο αυτό καταστράφηκε ένας τόπος εγκλήματος και παρακολλήθηκε η έρευνα, η οποία θα μπορούσε να έχει οδηγήσει σε πολύ περισσότερα και ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Photo: ieidiseis.gr

 

Tags :