Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στις 8:15 στη Θεσσαλονίκη. Ένας 38χρονος και μία 42χρονη εντοπίστηκαν νεκροί σε διαμέρισμα του έκτου ορόφου, πολυκατοικίας. Πρόκειται για έναν Αστυνομικό που σύμφωνα με τις Αρχές, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα την 42χρονη σύζυγό του, στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς και κάλεσαν την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και εντόπισαν το ζευγάρι μέσα στα αίματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, 0 38χρονος και η 42χρονη βρισκόταν σε διάσταση και δεν συγκατοικούσαν τον τελευταίο χρόνο ενώ είχαν ρυθμίσει τις μέρες και τις ώρες που ο πατέρας θα έβλεπε τα παιδιά τους. Επίσης, το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει καμία Αστυνομική υπηρεσία για ενδοοικογενειακό πρόβλημα, ούτε υπήρχε κάποια καταγγελία από την πλευρά της γυναίκας για απειλές ή βίαιη συμπεριφορά.

Σήμερα το πρωί, ο Αστυνομικός πήγε τα δύο ανήλικα παιδιά του, στο σχολείο και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι και έκανε το φονικό…

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, επικοινώνησε με τα υπουργεία Υγεία και Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας ώστε να υπάρξει άμεσα μέριμνα για την ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών της οικογένειας. Παράλληλα στο σημείο έχει μεταβεί από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαλευκανθεί τι συνέβη.

Ο Αστυνομικός υπηρετούσε στο τμήμα της Υ.Τ.Ε.Β.Ε. (Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος) και δεν είχε υπηρεσιακό όπλο καθώς είχε τοποθετηθεί σε υπηρεσία γραφείου λόγω προβλήματος τενοντίτιδας που αντιμετώπιζε. Η καραμπίνα με την οποία τελέστηκαν το έγκλημα και η αυτοκτονία βρισκόταν νομίμως στην κατοχή του Αστυνομικού.

Με πληροφορίες από protothema.gr

Tags :