Η πρώτη μέρα στο σχολείο θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου στα Κεραμειά της Λέσβου… και θα τους θυμίζει την κακία και τα αιμοβόρα ένστικτα κάποιων ανθρώπων αφού έγιναν μάρτυρες της εικόνας ενός σκυλιού που χαροπάλευε στο προαύλιο έπειτα από φόλα που έφαγε! 

Μία μαθήτρια του σχολείου πήγε στο σχολείο… συνοδευόμενη από την σκυλίτσα της, την Σόφη. Δυστυχώς όμως, κάποιοι είχαν πετάξει φόλα και η Σόφη την έφαγε με αποτέλεσμα να πεθάνει μπροστά στα μάτια του κοριτσιού και των συμμαθητών της. Παρόλο την κινητοποίηση και την μεταφορά της, σε κτηνίατρο δεν τα κατάφερε.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που συνδέεται με το σχολείο, αφού πριν από καιρό η Μπίνγκο, η σκυλίτσα που φρόντιζαν μαθητές πέθανε όταν κάποιος την πυροβόλησε. Μάλιστα έγινε διαδήλωση μετά το περιστατικό, στην οποία συμμετείχε και η Σόφη.

Με πληροφορίες από stonisi.gr

Tags :