Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μία φωτογραφία του Άδωνι Γεωργιάδη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου τον δείχνει να φορά ένα όχι και τόσο κολακευτικό παντελόνι καθώς από ότι φαίνεται δεν είναι το νούμερό του… και στην προσπάθεια του να to φέρει στα μέτρα του, η μέση έχει φτάσει στις μασχάλες και το ρεβέρ… στα γόνατα. Επίσης ο ίδιος φαίνεται να λέει ” αγόρασα παντελόνι με click away”! Η φωτογραφία είναι προϊόν photoshop καθώς θέλει να σατιρίσει την δυσκολία των καταναλωτών στις αγορές τους με την μέθοδο του «click away».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του twitter, και τρόλαρε τον ίδιο του τον εαυτό σχολιάζοντας: ‘«Το χιούμορ πάντα μου άρεσε και μου αρέσει…ήρθαν έτσι τα πράγματα και ακούω και αυτά….ας πάνε όλα καλά και ας μου τα λέτε…επί της ουσίας η “παράδοση εκτός” επιτρέπει εκ των νόμων την επιστροφή της παραγγελίας και την αντικατάσταση της αν έχει γίνει λάθος στο νούμερο» .

Δείτε την ανάρτηση:

Το χιούμορ πάντα μου άρεσε και μου αρέσει…ήρθαν έτσι τα πράγματα και ακούω και αυτά….ας πάνε όλα καλά και ας μου τα λέτε…επί της ουσίας η «παράδοση εκτός» επιτρέπει εκ των νόμων την επιστροφή της παραγγελίας και την αντικατάσταση της αν έχει γίνει λάθος στο νούμερο. pic.twitter.com/gTdTYs44hb

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) December 15, 2020