Με ένα σωστό ζευγάρι παπούτσια μια γυναίκα κατακτά τον κόσμο… με μία καλή τσάντα κρατά τον κόσμο στα χέρια της! Όπως τα παπούτσια έτσι και η τσάντα θεωρείται βασικό αξεσουάρ μιας γυναίκας αφού όχι μόνο ολοκληρώνει την εικόνα της αλλά προσδίδει και την ταυτότητα της. Μία τσάντα κρύβει τον μικρόκοσμο κάθε γυναίκας . Είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό αντικείμενο. Κρύβει ζωή και δικαιούται περιποίηση και φροντίδα ώστε να μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο… και να συνοδεύει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της, βγάζοντάς την πάντα ασπροπρόσωπη!

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

#1. Διαβάζουμε πάντα τις οδηγίες στις ετικέτες περιποίησης.
#2. Αδειάζουμε το περιεχόμενο της τσάντας και καθαρίζουμε την φόδρα με αυτοκόλλητο ρολό η με ηλεκτρική σκούπα σε χαμηλή ένταση.
#3. Ελέγχουμε για τυχόν φθορές και λεκέδες στο εσωτερικό της. Αν εντοπίσουμε σκισίματα τα επιδιορθώνουμε. Για λεκέδες από φαγητό χρησιμοποιείστε τριμμένη- κιμωλία, για λάδι- κορν φλάουερ, για μελάνι- γόμα. Για να απομακρύνετε άσχημες μυρωδιές- baking soda.
#4. Οργανώστε το περιεχόμενο της τσάντας, χρησιμοποιώντας διαφορετικές θήκες για καλλυντικά, στυλό, snacks…
ώστε να αποφύγετε ατυχήματα.
#5.Για suede υφάσματα χρησιμοποιείστε μαλακή βούρτσα και καθαρίστε πάντα με την φορά του δέρματος. Χρησιμοποιείστε ειδική κρέμα φροντίδας για δέρμα ώστε να την προστατέψετε από διαρροές και λεκέδες.
#6. Καθαρίστε εξωτερικά την τσάντα με μαλακό πανί ελαφρώς υγρό μόνο με νερό. Αποφύγετε σκληρά καθαριστικά που μπορεί να προκαλέσουν φθορές.
#7. Πριν αποθηκεύσετε την τσάντα σας γεμίστε την με χαρτιά, ώστε να μην τσαλακωθεί και να κρατήσει το σχήμα της. Τοποθετήστε την σε ειδική θήκη ή βαμβακερή μαξιλαροθήκη. Αποφύγετε πλαστικές σακούλες που παγιδεύουν την υγρασία.

TIPS
1. Μία φορά την εβδομάδα καθάρισε την τσάντα εσωτερικά.
2. Μην την παραγεμίζεις γιατί θα σκιστεί η εσωτερική επένδυση και θα παραμορφωθεί.
3. Φορέστε εναλλάξ όλες τις τσάντες σας, ώστε να μην φθαρούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
4. Μην κρεμάτε ποτέ την τσάντα από τα χερούλια.
5. Μην πιάνετε τα χερούλια με λερωμένα χέρια ή με χέρια που μόλις έβαλες κρέμα.
6. Αν βραχεί αφήστε την να στεγνώσει φυσικά.

Tags :