Το πιο hot επάγγελμα της εποχής είναι με διαφορά αυτό του Life Coach, κοινώς στα ελληνικά ”προπονητής ζωής”! Εάν δεν το έχεις ακούσει πάλι και αναρωτιέσαι τι είναι και τι προσφέρει, εμείς θα σου λύσουμε όλες τις απορίες αλλά και τις αμφιβολίες που μπορεί να γεννιούνται στο μυαλό σου! Δεν είναι τυχαίο πως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι stars, κολοσσοί και πολυεθνικές σε όλο τον κόσμο, έχουν εντάξει στην ζωής τους έναν Life Coach!
Εάν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς που νιώθουν ότι τίποτα δεν πάει καλά, στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, λέξεις όπως απογοήτευση και αποτυχία κατέχουν την πρώτη θέση στο λεξιλόγιό σου, βάζοντας φρένο σε στόχους και όνειρα… τότε σίγουρα είσαι deforme και χρειάζεσαι καθημερινή προπόνηση ώστε να μπεις και πάλι στον στίβο της ζωής! Αυτόματα θα αναρωτηθείς: ” Μα εγώ δεν θέλω ψυχολόγο”… μα ποιος μίλησε για ψυχολόγο; Ο Life Coach δεν ασχολείται με το παρελθόν σου και τους λόγους που έφτασες σε αδιέξοδο, δεν αποτελεί κάποιου είδους θεραπείας, ούτε παρεμβαίνει στην προσωπικότητα και την συμπεριφορά σου… όπως κάνει ένας ψυχολόγος ή ένας ψυχοθεραπευτής, αλλά ασχολείται με το παρόν σου και την βελτίωση και δημιουργία του μέλλοντός σου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο LIFE COACH ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
Είναι ένας προπονητής ζωής που θα σε βοηθήσει να να προσδιορίσεις τους στόχους σου και να αναπτύξεις ένα σχέδιο δράσης για την επίτευξή τους ενώ παράλληλα σε βοηθά να μεγιστοποιήσεις το δυναμικό σου! Απευθύνεσαι σε αυτόν, όχι μόνο για επαγγελματική ανάπτυξη αλλά και βελτίωση σχέσεων, θέματα αυτοπεποίθησης, σωματικής ευεξίας και άσκησης. Με απλά λόγια μία συνεργασία με έναν έμπειρο coach, σε βοηθά να πας… από το σημείο που βρίσκεσαι τώρα στην ζωή σου… στο σημείο που επιθυμείς! Να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου… να τον μάθεις να τολμά, να ξεπερνά ψυχικά και συναισθηματικά εμπόδια ενώ παράλληλα να έχεις σε ισορροπία νου και ψυχή. Αποκτώντας αυτογνωσία και εντοπίζοντας τα δυνατά χαρακτηριστικά σου, μαθαίνεις με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση πια… να βάζεις στόχους με οργάνωση, μεθοδικότητα και βελτιωμένη επικοινωνία. Αποκτάς ευελιξία, αποδοτικότητα, αύξηση παραγωγικότητας και αποκτάς πλέον στόχους με κατεύθυνση ώστε να προσφέρεις στον εαυτό σου και στους γύρω σου ένα δημιουργικό και καλύτερο μέλλον!

Tags :