Καζακστάν: Παντρεύτηκε την ”πλαστική” ο γαμπρός…. τύφλα να έχει ο κορονοϊός! Μπορεί να άργησε το όνειρο του ηθοποιού και bodybuilder, Γιούρι Τολότσκο να γίνει πραγματικότητα λόγω της πανδημίας…  αλλά τελικά τα κατάφερε και παντρεύτηκε την αγαπημένη του ”πλαστική” Μάργκο, πριν λίγες μέρες στο Καζακστάν!

Μετά από έναν θυελλώδη έρωτα που κρατά περίπου 2 χρόνια και μία πρόταση γάμου που έγινε πριν 8 μήνες, της πέρασε τη βέρα σε μία κλασσική τελετή που έγινε παρουσία αρκετών καλεσμένων και στην συνέχεια μοιράστηκε… μαζί της τον πρώτο τους χορό ως «παντρεμένο» ζευγάρι.

Η γνωριμία τους έγινε σε ένα μπαρ, όπου η Μάργκο δούλευε ως σερβιτόρα, όταν ο Γιούρι μπήκε στη μέση για να τη γλιτώσει… από το φορτικό φλερτ ενός τύπου. Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι όπως αποδεικνύουν οι αναρτήσεις του μποντιμπίλντερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά τους, όπως ρομαντικές διακοπές και τρυφερές περιπτύξεις, αποσπώντας χιλιάδες like! Ενώ δεν διστάζει να δίνει και συμβουλές σε ότι αφορά τις ερωτικές σχέσεις!

Ο ίδιος μάλιστα, εξομολογείται πως η σχέση τους είχε τα σκαμπανεβάσματά της, όπως και κάθε άλλος δεσμός. Μία από τις κρίσεις που πέρασε, ήταν την περίοδο που έγινε γνωστή στον κόσμο… και η Μαργκό δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί… και παρουσίασε κόμπλεξ: «Όταν παρουσίασα τη φωτογραφία της στον κόσμο, υπήρξε πολλή κριτική και εκείνη άρχισε να εμφανίζει κόμπλεξ. Κι έτσι αποφασίσαμε να κάνει πλαστική. Άλλαξε πολύ. Στην αρχή μου ήταν δύσκολο να τη δεχτώ, αλλά τη συνήθισα τελικά. Έγινε σε πραγματική κλινική με πραγματικούς γιατρούς». Ενώ όπως έχει δηλώσει στην Daily Star, «η ιστορία του ερωτά του με την καλή του τον εξιτάρει περισσότερο κι από το ίδιο το σεξ».

Ο Τολότσκο αυτοχαρακτηρίζεται ως πανσέξουαλ και δεν διστάζει να πειραματίζεται με τον έρωτα και με πρακτικές BDSM. Πριν λίγους μήνες δέχτηκε επίθεση σε μια συγκέντρωση διεμφυλικών στο Αλμάτι όπου παρευρισκόταν ντυμένος γυναίκα, με αποτέλεσμα να σπάσει η μύτη του και να υποστεί διάσειση.