Η Melania Trump, στόλισε για τελευταία φορά τον Λευκό οίκο και έδωσε τις ευχές της ως ” Πρώτη Κυρία”… για τελευταία φορά επίσης! Στον στολισμό βοήθησαν εθελοντές από όλη την Αμερική, όλο το Σαββατοκύριακο με στόχο το πνεύμα και η χαρά να γεμίσει το ιστορικό προεδρικό μέγαρο!

Ο εντυπωσιακός στολισμός είχε θέμα ” Η όμορφη Αμερική”… με μεγάλα και μικρά δέντρα γεμάτα φωτάκια και στολίδια, ιδιαίτερα… καθώς είναι δημιουργίες παιδιών από τις 50 πολιτείες της Αμερικής, ενώ κάποια από αυτά έχουν το λογότυπο ”USA” και κάποια άλλα αφιερώθηκαν στους εργαζόμενους στην υγεία… να γεμίζουν τα δωμάτια και τους διαδρόμους του Λευκού Οίκου. Επίσης δεν έλειψαν και τα παραδοσιακά λουλούδια των Χριστουγέννων… τα Αλεξανδρινά, ολοκληρώνοντας το μαγικό σκηνικό!

Η ίδια γοητευτική και λαμπερή όπως πάντα, επέλεξε γι’ αυτή την ξεχωριστή στιγμή να φορέσει ένα πουκάμισο Dries Van Noten, αξίας 1600 δολαρίων… μία μαύρη pencil φούστα και κλασσικές ψηλοτάκουνες γόβες.

Η Melania ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και μία χαρούμενη και υγιή Νέα Χρονιά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα 4 τελευταία χρόνια της ζωής της, που είχε την τιμή να ταξιδέψει σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη του τόπου και να συναντήσει τους πιο υπομονετικούς και Πατριώτες Αμερικανούς πολίτες. Τόνισε ότι από την μία ακτή στην άλλη, ο δεσμός που όλοι οι Αμερικανοί μοιράζονται είναι η εκτίμηση για τις παραδόσεις, τις αξίες και την ιστορία τους, που αποτέλεσε έμπνευση για το φετινό στολισμό. Τέλος ευχαρίστησε το προσωπικό και τους εθελοντές που εργάστηκαν ώστε να διασφαλίσουν, πως το σπίτι του λαού θα ήταν έτοιμο για αυτή την εορταστική σεζόν.

Με αυτόν τον τρόπο, θέλησε να αποτιμήσει φόρο τιμής στο μεγαλείο του έθνους. Τις ευχές της συνόδεψε ένα video που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο instagram, με την ίδια να περπατά ανάμεσα στον στολισμό!