Τους λόγους για τους οποίους εισήχθη στο νοσοκομείο ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποκάλυψε η κόρη του, Ντάλμα, με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media.

«Είναι οδυνηρό να τον βλέπεις έτσι. Ζει συνεχώς καθηλωμένος και βομβαρδισμένος με φάρμακα. Η αλήθεια είναι ότι η καρδιά μου σπάει» ανέφερε αρχικά.

«Δεν είναι φυσιολογικό ένα 60χρονο άτομο, ισχυρό και με διαύγεια, να σέρνεται και να δυσκολεύεται ακόμα και να μιλήσει» πρόσθεσε η κόρη του Αργεντινού, σχολιάζοντας τις εικόνες της περασμένης Παρασκευής, όταν ο Μαραντόνα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον πάγκο της Χιμνάσια υποστηριζόμενος από συνεργάτες του.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Γράφω και σβήνω τώρα. Το μόνο σημαντικό είναι πως είναι καλά» επισήμανε.

Ο Μαραντόνα εξακολουθεί, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Αργεντινή, να νοσηλεύεται στην κλινική της Λα Πλάτα για μια σειρά εξετάσεων.

«Είναι πολύ αδύναμος, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Αλλά μπορεί να πάει σπίτι όποτε θέλει» τόνισε ο προσωπικός του γιατρός, Λεοπόλδο Λούκε.

«Πρόκειται για μία πολύπλοκη κλινική εικόνα που αναδεικνύει προβλήματα αναιμίας, άγχους και κατάθλιψης σε συνδυασμό με ξαφνική απώλεια βάρους. Είναι πολύ αδύναμος. Η νοσηλεία αποφασίστηκε σε κάθε περίπτωση, σε συμφωνία με τον Μαραντόνα, για να πραγματοποιήσει μια σειρά κλινικών εξετάσεων» πρόσθεσε, ενώ διαβεβαίωσε ότι «δεν πρόκειται για εγκεφαλικό επεισόδιο ή κορωνοϊό, όπως κάποιοι έχουν υποθέσει εσφαλμένα.

»Ο Μαραντόνα έφτασε μόνος του στην κλινική και μπορεί να αποφασίσει να πάει σπίτι όποτε θέλει, ανά πάσα στιγμή. Επίσης αποκλείω κατηγορηματικά ότι έχει προβλήματα που σχετίζονται άμεσα με την κατάχρηση ουσιών, διαφορετικά θα τον πηγαίναμε σε άλλη κλινική».

Πηγή: zougla.gr