Ένας άνδρας και μία γυναίκα, ηλικίας 24 ετών ζούσαν τον έρωτά τους στην Κύπρο, μέσα στην πολυτέλεια και την καλοπέραση… Δεν έκαναν τσιγκουνιές αφού τα χρήματα που σπαταλούσαν έρχονταν εύκολα στα χέρια τους… χωρίς κόπο αλλά με τρόπο. Ο τρόπος ήταν να κλέβουν κάρτες αγνώστων και στη συνέχεια να κάνουν πολλαπλές αναλήψεις χρημάτων από ΑΤΜ τραπεζών.

Ο ι Αρχές έπιασαν στα πράσα τον άνδρα, την ώρα που βρισκόταν έξω από τράπεζα και πραγματοποιήσαν σωματικό έλεγχο. Βρήκαν πάνω του όχι μία… όχι δύο… αλλά 74 πιστωτικές κάρτες, με τις οποίες είχε ”σηκώσει” 8,940 ευρώ.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού που βρισκόταν η γυναίκα και βρέθηκαν 649 κάρτες, τις οποίες έκρυβαν πίσω από κάδρα, κάτω από τραπέζια, μέσα σε παπούτσια και σε άλλα απίθανα σημεία.

Οι δράστες συνελήφθησαν και το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει την έρευνα.

 

Tags :