Γλυκόπικρη και γεμάτη συγκίνηση… η 8η Νοεμβρίου για τον Άγγελο Διονυσίου αλλά και για όλη την οικογένεια του. Σήμερα Ανήμερα των Ταξιαρχών, γιορτάζει το όνομά του… αλλά υπό άλλες συνθήκες… όλη η οικογένεια θα γιόρταζε διπλά… αφού σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ερμηνευτής  για όλους εμάς… αλλά εξίσου σπουδαίος πατέρας για τον Άγγελο και τα αδέρφια του… Στράτος Διονυσίου.

Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί ανήμερα της ονομαστικής του εορτής… τις δύο μεγάλες αδυναμίες της ζωής του…  στον προσωπικό του  λογαριασμό, στο instagram.

Η μεγαλύτερη αδυναμία του είναι, η μικρή του κόρη Ηλέκτρα… η οποία με ανάρτησή της στα social… του εύχεται χρόνια πολλά και του λέει πόσο τον αγαπά… και τον Άγγελο, να απαντά φυσικά στο ”βασανάκι” του… πόσο το λατρεύει!

Με την σειρά του ο δημοφιλής τραγουδιστής θυμήθηκε τα γενέθλια του δικού του πατέρα… και ας έχουν περάσει 30 χρόνια από την ημέρα που έφυγε… ανεβάζοντας φωτογραφία του και γράφοντας, ”Μαζί μας πάντα”… αφήνοντας να εννοηθεί πόσο τους λείπει και να συγκινεί… όλους εμάς!