Με μία πράξη αλτρουισμού και αλληλεγγύης συγκίνησε για μία ακόμα φορά… η διάσημη ηθοποιός Μαρία Μενούνος, η οποία δώρισε το ποσό των 1.000 δολαρίων στην 34χρονη Ιωάννα, του θύματος που δέχτηκε πριν μερικούς μήνες επίθεση με βιτριόλι από μία άλλη γυναίκα.

Η  Μαρία Μενούνος ενημερώθηκε για τον αγώνα της άτυχης κοπέλας μέσω της παγκοσμίως αναγνωρισμένης πλατφόρμας GoFundme και με το σύνθημα Help for Ioanna, που βοηθά ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια σε όλο τον κόσμο.

Την αποκάλυψη για την δωρεά έκανε η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία πρωτοστατεί στο κάλεσμα όσων μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά στην 34χρονη Ιωάννα καθώς το κόστος της αποκατάστασης της υγείας της είναι μεγάλο.

Συγκεκριμένα έγραψε στο προφίλ της στο Facebook:
”Μία εκστρατεία αγάπης για την Ιωάννα μας! 7 μήνες μετά την τραγική επίθεση με το βιτριόλι, η Ιωάννα εξακολουθεί να δίνει μια σκληρή μάχη. Όμως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στην ζωή της. Μία μικρή συνεισφορά, έστω και από 5 ευρώ από τον καθένα μας μπορούν να επισπεύσουν την ίαση της και να την κάνουν να νιώσει την αγάπη και την στήριξη που τόσο έχει ανάγκη!”

?

 


https://www.facebook.com/105290184851644/posts/105316218182374/?d=n

Δημοσιεύτηκε από Annita Nathanail στις Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021