Αποκαλύψεις για το πως διατηρεί το πάθος στο γάμο του με την Amal Alamuddin έκανε ο γοητευτικός ηθοποιός George Clooney, στο περιοδικό AARP. Σύμφωνα με τον 59χρονο star του Χόλιγουντ,  μία πετυχημένη συνταγή που ακολουθεί το ζευγάρι ώστε να μην χαθεί το ενδιαφέρον και ο ερωτισμός ανάμεσα τους, είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια γράφουν καθημερινά ερωτικές επιστολές ο ένας στον άλλον… ακόμα και εν μέσω καραντίνας!

“Ακόμα και τώρα στο lockdown, της γράφω γράμματα και τα αφήνω στο γραφείο της ή γράφει εκείνη σε μένα και τα αφήνει κάτω από το μαξιλάρι… Λατρεύω τις επιστολές”.

Και συνέχισε λέγοντας: “Έχω γράμματα από τον Paul Newman, τον Walter Cronkite και τον Gregory Peck. Τα έχω βάλει σε κορνίζες και είναι κρεμασμένα σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Δεν θα ήταν το ίδιο εάν είχαν στείλει ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό. Μπορεί να έχει να κάνει με τη γενιά όπου ανήκω κι ίσως δεν θα είναι το ίδιο σε 20 χρόνια από τώρα, όμως αυτό που είναι σημαντικό για μένα είναι ότι κάποιος κάθισε και το έγραψε”.

Επίσης αναφέρθηκε και στα παιδιά του, δίνοντας απάντηση στην ερώτηση για ποιο λόγο επέλεξε τόσο απλά και κλασικά ονόματα για τα δίδυμα, όπως είναι το Ella και το Alexander και όχι κάποια πιο εξεζητημένα.

“Δεν ήθελα περίεργα ονόματα για τα παιδιά μας. Είναι σίγουρο ότι θα έχουν αρκετά προβλήματα μεγαλώνοντας… δεν είναι εύκολο να είσαι ο γιος κάποιου διάσημου κι επιτυχημένου. Ο γιος του Paul Newman αυτοκτόνησε, όπως κι ο γιος του Gregory Peck και δύο γιοι του Bing Crosby. Εγώ έχω το πλεονέκτημα ότι θα είμαι ήδη πολύ μεγαλύτερος όταν ο γιος μου θα νιώσει την ανάγκη να γίνει ανταγωνιστικός μαζί μου, θα είμαι πια γέρος”.