Σε δηλώσεις προχώρησε αμέσως μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Μπακς επί των Πίστονς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φανερά προβληματισμένος σε σχέση με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Καπιτώλειο και το μέλλον του παιδιού του.
Ποιο ώριμο από ποτέ παρακολουθήσαμε τον «Greek Freak» να δηλώνει:
«Ως Γιάννης θέλω την αλλαγή. Ξέρω ότι η ομάδα μου κάνει το ίδιο. Όποτε βλέπουμε κάτι λάθος, θα μιλάμε. Το ΝΒΑ και οι Μπακς μας δίνουν αυτή την πλατφόρμα για να μιλήσουμε για ό,τι μας ενοχλεί».
«Όταν σταματήσω το μπάσκετ, το παιδί μου θα μεγαλώσει στις ΗΠΑ και το παιδί μου είναι μαύρο. Και δεν μπορώ να φανταστώ ότι περάσει αυτά που βλέπω στην τηλεόραση. Αν όσο ζω και αναπνέω μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω, έστω σε ποσοστό 5%, θα το κάνω»
“As Giannis, I stand for change. As my team, we stand for change. Whenever we see something that’s not right, we are going to speak up and use our platform the right way.” pic.twitter.com/OA8bP5amGt
— Milwaukee Bucks (@Bucks) January 7, 2021