Με νέο look βρήκε το 2021, τον διάσημο αστέρα του Χόλιγουντ… Tom Hanks! Και από ότι φάνηκε στην τηλεοπτική εμφάνιση που έκανε πριν λίγες μέρες, στο σόου του Γκράχαμ Νόρτον… δεν του αρέσει καθόλου!

Ο διάσημος ηθοποιός σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης φορούσε ένα τζόκεϊ καπέλο… και προσπαθούσε να αποφύγει να κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου του look όμως δεν τα κατάφερε. Στο τέλος αποκάλυψε το νέο του κούρεμα και αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις του… θα κάνει καιρό να το συνηθίσει!

Συγκεκριμένα λίγο πριν βγάλει το καπέλο του, είπε: «Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το φρικτό κούρεμα που έχω κάνει για να παίξω τον συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ» και συνέχισε φανερά νευρικός: «Δείτε το, είναι απαίσιο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν το δείχνω, ξέρω ότι φοβίζει τα παιδιά»

Να σημειώσουμε, ότι η αγνώριστη εικόνα του ηθοποιού με ξυρισμένο κεφάλι θα συνοδεύσει την ερμηνεία του νέου του ρόλου για τη βιογραφική ταινία του Έλβις Πρίσλεϊ, σε σκηνοθεσία του Αυστραλού Μπαζ Λούρμαν όπου θα υποδυθεί τον “συνταγματάρχη”, μάνατζερ του Έλβις Πρίσλεϊ. Τα γυρίσματα της ταινίας ,τα οποία γίνονται στην Αυστραλία διακόπηκαν τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο ηθοποιός και η σύζυγός του διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό και αφού απομονώθηκαν για ένα χρονικό διάστημα στο ενοικιαζόμενο σπίτι τους, επέστρεψαν στις ΗΠΑ.