Αναρτήσεις του ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα, στα κοινωνικά δίκτυα προκάλεσαν αντιδράσεις στους χρήστες του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τις οποίες  θεωρεί πως δεν έχει θέση στην καμπάνια της Επιτροπής « Ελλάδα 2021» ο Γιάννης Αντετοκούμπο. Αφορμή στάθηκε η κεντρική αφίσα της καμπάνιας, στην οποία δίπλα σε σπουδαίους Έλληνες, όπως ο Περικλής, ο Κολοκοτρώνης, η Μαρία Κάλλας βρίσκεται και η φωτογραφία του ”The Greek Freak”.

Συγκεκριμένα στο twitter έγραψε: ”Με σεβασμό στον Αντετοκούμπο, στη θέση αυτή πρέπει να βρίσκεται αδιαπραγμάτευτα ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ”.

Ενώ στο facebook, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής γράφει:  «Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φώτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης». «Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφεται».

 

Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200…

Δημοσιεύτηκε από Vasilis Tsiartas στις Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021