«Ελευθερία» … είναι ο τίτλος που ακούει το νέο τραγούδι της ερμηνεύτριας Νικολέτας Κωνσταντάκη, που μόλις κυκλοφόρησε και έρχεται να περάσει ένα από τα πιο δυνατά μηνύματα ζωής, μέσα από  ένα ανατρεπτικό video clip. Μία ιδέα γεμάτη ευαισθησία…  έγινε πράξη από μία ομάδα νέων δημιουργών, γεμάτη έντονα συναισθήματα όπως χαρά, ανυπομονησία και ευγνωμοσύνη, δίνοντας δύναμη και αγάπη στις γυναίκες που δίνουν την δική τους προσωπική μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Η Νικολέτα δείχνει έμπρακτα την στήριξή της και τον σεβασμό της, σε αυτές τις γυναίκες και δεν διστάζει να ξυρίσει τα πλούσια μαλλιά της… μπροστά στην κάμερα αποτυπώνοντας όλη την διαδικασία σε αντίστροφο χρόνο… θέλοντας να δείξει ότι η ζωή είναι μαγική ακόμα και όταν έρχονται δυσκολίες, γιατί έρχεται η στιγμή που ο κύκλος αυτός θα κλείσει και τότε θα ανακαλύψεις τα δώρα που έκρυβε… την χαρά και την ελευθερία!

Τα μαλλιά της ερμηνεύτριας δόθηκαν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής, που τα τελευταία χρόνια προωθεί το πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών «Χάρισε Δύναμη» με στόχο την παροχή περουκών σε γυναίκες ασθενείς με καρκίνο που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία. Με την συμβολή πολλών ευαισθητοποιημένων γυναικών έχει καταφέρει να συλλέξει πάνω από 50.000 κοτσίδες και ήδη 560 γυναίκες έχουν πάρει τη δική τους περούκα μέσω του προγράμματός.

 

Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε και εσείς ένα δώρο δύναμης και ζωής, επισκεφτείτε το www.almazois.gr ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 4180006, 210 8815444
Fax: 210 4180016.

Τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης :
210 8 253 253
E-mail: breastca@otenet.gr