«Ο όμορφος γιος μου, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, το ίδιο το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του σήμερα και είναι τώρα με τον Θεό. Να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Το μωρό μου. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Παρακαλώ να είστε ήσυχοι.»

Με αυτά τα λόγια, η διάσημη τραγουδίστρια Sinéad O’Connor έκανε γνωστό τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, μέσα από τα social media ότι ο 17χρονος γιός της Nevi’im βρέθηκε νεκρός δύο ημέρες αφότου είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του. Μάλιστα, αφήνει να εννοηθεί ότι ο αγαπημένος της γιος αυτοκτόνησε.

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος  εξαφανίστηκε την Πέμπτη, από το Νιούμπριτζ της κομητείας Κίλνταρ και εθεάθη για τελευταία φορά το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή Tallaght του Δουβλίνου 24. Η αστυνομία Dundrum Gardai έκανε έκκληση, όποιος γνωρίζει κάτι να βοηθήσει ώστε να εντοπιστεί ο ανήλικος καθώς υπήρχε ανησυχία για την ζωή του.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εξαφάνισης, η τραγουδίστρια είχε αναρτήσει μία σειρά από μηνύματα στα social media ζητώντας από τον γιο της να επικοινωνήσει μαζί της.

«Σέιν, η ζωή σου είναι πολύτιμη. Ο Θεός δεν σμίλεψε αυτό το όμορφο χαμόγελο στο όμορφο πρόσωπό σου για το τίποτα», έγραψε στο Twitter.

«Ο κόσμος μου θα κατέρρεε χωρίς εσένα. Είσαι η καρδιά μου. Παρακαλώ μην την κάνεις να σταματήσει να χτυπάει. Παρακαλώ μην κάνεις κακό στον εαυτό σας. Πήγαινε στην αστυνομία Dundrum Gardai και ας σε πάμε στο νοσοκομείο.»

«Αυτό είναι ένα μήνυμα για τον γιο μου, τον Σέιν. Shane, δεν είναι πλέον αστείο όλο αυτό. Με τρομάζεις, είμαι  χάλια. Θα μπορούσες να κάνεις το σωστό και να παρουσιαστείς στον σταθμό Gardai. Εάν είστε με τον Shane, καλέστε τον Gardai για την ασφάλειά του.»

«Ο γιος μου χάνεται συχνά και τώρα αγνοείται τις τελευταίες δύο ημέρες. Αν είστε γονιός που έχει μείνει ή μένει στο σπίτι του, καλέστε στην αστυνομία Dundrum Gardai. Το να μην τους τηλεφωνήσετε, σημαίνει πως δεν τον βοηθάτε», έγραψε τότε, στο Twitter.

«Θέλω να μάθω γιατί η Lynn Ward στο νοσοκομείο Taillight, η οποία έπρεπε να επιβλέπει το παιδί μου από την HCA 24 ώρες το 24ωρο, κατάφεραν να το αφήσουν να ξεφύγει σήμερα το πρωί, όταν πριν από 7 ημέρες έκανε δύο σοβαρές απόπειρες αυτοκτονίας.»

«Μετά την ανάκτηση ενός πτώματος στην περιοχή Μπρέι του Γουίκλοου την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, επιβεβαιώθηκε ότι ανήκει στον αγνοούμενο για τον Σέιν Ο’Κόνορ, 17 ετών», είπε ένας εκπρόσωπος στην Irish Mirror.

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια με το ξυρισμένο κεφάλι που κατά καιρούς προκαλούσε διαμάχες λόγω των δηλώσεων και των χειρονομιών της, απέκτησε τέσσερα παιδιά και έχει παντρευτεί τέσσερις φορές. Τον Τζέικ, με τον μουσικό παραγωγό Τζον Reynolds, την Roisin με τον Ιρλανδό δημοσιογράφο John Waters, τον Shane με τον μουσικό Donal Lunny και τον Yeshua Francis Neil Bonadio με τον Frank Bonadio.

Επίσης έχει έναν εγγονή, που γεννήθηκε από τον γιο της Jake Reynolds και τη φίλη του Lia.

Πηγή: theguardian.com

Photo – Instagram: sineadoconnorbrasil