Ο οίκος Gucci δημιούργησε μια σειρά ταινιών μικρού μήκους σε συνεργασία με τη Dazed Media. Η σειρά, με τίτλο «#GucciAbsoluteBeginners» καλεί 10 φίλους του brand και τους συνεργάτες του Dazed να σκηνοθετήσει μια ταινία για πρώτη φορά ο καθένας και να «γιορτάσει την ισχύ της ποπ κουλτούρας και της αθωότητας, την ομορφιά του ερασιτεχνισμού και να παρουσιάσει τη δύναμη και την ευαισθησία της δημιουργικής παρόρμησης», ενώ θα ενσωματώσει την τσάντα Gucci Jackie 1961 στην αφήγηση.

Το πρώτο σύνολο των πέντε ταινιών έχει δημιουργηθεί από τους Ελ Φάνινγκ, Κέλβιν Χάρισον Τζ., Τζόντι Τέρνερ Σμιθ, Μπενετέτα Πορκαρόλι και την Έμα Κόριν, η οποία υποδύεται την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα στην επόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix «The Crown».

Στόχος είναι η εκστρατεία να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Μόργκαν Πρέσλεϊ, η δημιουργός πίσω από το viral Gucci Model Challenge του TikTok, θα προωθήσει τη σειρά με τον οδηγό μιας Gucci ζωής #GucciAbsoluteBeginners ώστε και άλλοι χρήστες του TikTok να παρουσιάσουν τη δική τους ημέρα Gucci.

Η ταινία μου έχει να κάνει με τη σύλληψη της γοητείας του Gucci, δήλωσε η Ελ Φάνινγκ, η οποία φοράει φορέματα του Αλεσάντρο Μικέλε σε μεγάλα Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Πηγή: zougla.gr