Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει από εχθές το βίντεο στον οποίο πρωταγωνιστεί, ο γνωστός Ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας και ομιλεί την ”Γαλλική” γλώσσα απευθυνόμενος σε συμβούλους του Παναργειακού και τον διοικητή της Αστυνομίας Κορίνθου. Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν σφυρίξει ο διαιτητής τη σέντρα ΠΑΣ Κόρινθος-Παναργειακός.

Ο κ. Κούγιας μετά τα χθεσινά παρατράγουδα παραιτήθηκε από την προεδρία, της Μπάρτσα μέσω επίσημης ανακοίνωσης όπου εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Εξέδωσε ακόμα μία επίσημη ανακοίνωση θέλοντας να αναφερθεί στο συμβάν κατά τη διάρκεια του οποίου βγήκε εκτός εαυτού. Όπως τόνισε, ο λόγος που αντέδρασε με άσχημο τρόπο και υβριστικούς χαρακτηρισμούς είναι γιατί του έβρισαν την μάνα. Μάλιστα σημείωσε ότι του απέστειλαν το βίντεο εχθές αργά το βράδυ και παραδέχεται ότι συμμετείχε στο επεισόδιο, τονίζοντας ότι είχε απέναντί του… τρείς αλήτες που εκ των υστέρων έμαθε ότι ήταν σύμβουλοι του Παναργειακού και συνοδεύονταν από έναν μπράβο. Στην ανακοίνωσή του αναφέρθηκε και στον Δημοσιογράφο, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο τον οποίο χαρακτηρίζει ως το μεγαλύτερο λαμόγιο και εκβιαστή της ελληνικής δημοσιογραφίας που μαζί με τον Μελισσανίδη που τον έχει για να του κάνει τα θελήματα, ανέβασαν πρώτοι το βίντεο.

Ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι δεν είναι από αυτούς που όταν του βρίζουν την μάνα που τον έφερε στη ζωή… θα πρέπει να γυρίζει την πλάτη και να λεει και ευχαριστώ. Οι δικές του αξίες λένε ότι αν δεν του ζητήσεις αμέσως συγγνώμη… δεν υπάρχουν όρια για το πως θα αντιδράσει γιατί στην μάνα του και τον πατέρα του, οφείλει τα πάντα και όποιος δυσφημίσει τη μνήμη τους θα πρέπει να πληρώσει. Ανέφερε ότι όλοι όσοι δεν αντιδρούν έτσι είναι ξεφτιλισμένοι και στην προσωπική τους ζωή αλλά και στην κοινωνία που τους βλέπει, τους διαβάζει , τους ακούει και φτύνει… απευθυνόμενος στους προαναφερόμενους.’

Επίσης, σημείωσε ότι ο ένας από τους εμπλεκόμενους στο συμβάν είναι όπως έμαθε εκ των υστέρων ο Τσόδρας, ο πιο στενός συνεργάτης του Μητρόπουλου την εποχή της παράγκας και στέλνει το μήνυμα ότι δεν μεγάλωσε στο κολέγιο του Ήτον αλλά στην Πετρούπολη και μέσα στα γήπεδα και ότι υπάρχει ο Αλέξης Κούγιας των δικαστηρίων που διδάσκει γνώση και ήθος και κύρος και ο Αλέξης Κούγιας των γηπέδων που δε φοβάται να τα βάλει με την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση και τον λαθρέμπορο τον χρηματοδότη της. Ενώ έστειλε το μήνυμα ότι τα υπόλοιπα θα ειπωθούν στα δικαστήρια.

Τέλος ενημέρωσε ότι επικοινώνησε με τον κύριο Γιώργο Τριαντάφυλλο και συγκάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση του ΠΑΣ Κόρινθος για την Πέμπτη 21/3 και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Κορίνθου για Οικονομικό και Διοικητικό απολογισμό. Επίσης, θα διεξαχθούν και εκλογές για την ανάδειξη Νέου προέδρου και ΔΣ.

Φωτογραφία: ekathimerini.com

Tags :