Πικραμένος και με τις χειρότερες εντυπώσεις για συγκεκριμένα πρόσωπα… αποχωρεί από την προεδρία της Μπάρτσα μετά την ήττα της ομάδας στο ντέρμπι κορυφής της Γ’ Εθνικής κόντρα στον Παναργειακό. ο Αλέξης Κούγιας.

Σημειώνεται ότι πριν από την έναρξη του αγώνα, ο γνωστός ποινικολόγος διαπληκτίστηκε έντονα με αστυνομικούς και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας. Το αποτέλεσμα του αγώνα ”1-0” ξεχείλισε το ποτήρι και αρχικά ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας της Μπάρτσα με τον προπονητή Ηλία Φυντάνη, ο οποίος έκατσε στον πάγκο… μόλις έξι ημέρες. Σημειώνεται ότι η λύση, της συνεργασίας ήταν προσωπική απόφαση του Προέδρου. Λίγη ώρα αργότερα, ο κ. Κούγιας ανακοίνωσε την παραίτησή του από την προεδρία μέσα από μια σκληρή ανακοίνωση.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα και λόγω προσωπικών διαφωνιών με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία προηγήθησαν του σημερινού αγώνα, παύει να ασχολείται με οποιοδήποτε τρόπο με το σωματείο του ΠΑΣ Κόρινθος. Μάλιστα, τόνισε ότι με την παρουσία του ξαναμπήκε η Κορινθία στον ποδοσφαιρικό χάρτη και είναι ευτυχισμένος γιατί κατάφερε να φέρει στο γήπεδο 6000 κόσμο. Δυστυχώς όμως όπως ανέφερε, τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ εκτός του κυρίου Παπαγιαννόπουλου που τον χαρακτήρισε αγνό και ανιδιοτελή άνθρωπο, οι υπόλοιποι το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι τα πολιτικά και τα οικονομικά τους οφέλη από το Δήμο Κορίνθου. Τις χειρότερες εντυπώσεις, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι τις έχει για τον επιχειρηματία Γιώργο Πιέτρη. Συνέχισε την ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι μέσα σε δύο χρόνια δαπάνησε περισσότερα από 300.000 ευρώ για να ξαναστηθεί ο Σύλλογος και δεν το μετανιώνει καθόλου. Δεν μπορεί όμως να γίνει υποχείριο κανενός για να αποκομίσει αυτός οικονομικά και πολιτικά οφέλη.

Δεν έκρυψε ότι αγάπησε πάρα πολύ την ομάδα και τους οπαδούς της αλλά δυστυχώς σε αυτό το βρώμικο περιβάλλον της εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου… δεν μπορεί να έχει κανένα μέλλον εάν και τα ίδια μέλη του ΔΣ δεν είναι μαζί του μια γροθιά. Επίσης δεν έκρυψε… την πικρία του σε ότι αφορά όλους αυτούς που εκμεταλλεύθηκαν το όνομά του και τα χρήματα του αλλά το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το προσωπικό τους όφελος και όχι το συμφέρον της ομάδας ενώ δήλωσε ότι δεν θέλει να πιστέψει πως στο ματς… δεν αντέδρασαν για αυτά τα άγρια πράγματα που έκανε εις βάρος της Μπάρτσα, η διαιτησία γιατί από τώρα σκεφτόντουσαν τις 550.000 που θα χρειάζονταν τον καλοκαίρι για να συστήσουνε μια ΠΑΕ.

Τέλος, δήλωσε ότι είναι αυτονόητο πως η ποδοσφαιρική του ζωή πλέον είναι ταυτισμένη με τον Ολυμπιακό και κακώς δεν παραιτήθηκε μόλις ανέλαβε την θέση του Αντιπροέδρου και του νομικού συμβούλου αλλά δυστυχώς επικράτησε το συναίσθημα και η αγάπη για την πατρίδα του και όχι η λογική!

Φωτογραφία: Eurokinissi